03 / 05 / 2024

cnr emlak konut

cnr emlak konut

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı CNR Emlak, 2015 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Yeşilköy'de sergilenecek!

CNR Emlak 2015 Fuarı EXPO Yeşilköy'de sergilenecek!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri, projelerini en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Emlak 2015 Fuarında sergileyecekler.

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

TOKİ'den CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli kurumlarından TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) CNR Emlak Fuarının en büyük destekçilerinden biri oldu.

CNR Emlak Fuarı 17-20 Kasım'da!

CNR Emlak Fuarı, Türkiye'nin önde elen gayrımenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturacak.

CNR Emlak Fuarı 17 Kasım'da Yeşilköy'de gerçekleşecek!

Yatırımcıların buluşma noktası olan CNR Emlak - 4. Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 2016 yılında 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek.

CNR Emlak Fuarı'na İMSİAD desteği!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), önceki günlerde İstanbul "CNR Emlak - Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nı ziyaret etti.

İMSİAD CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etti!

Geçtiğimiz aylarda dünyanın en önemli fuarlarından sayılan Dubai ve Kuveyt fuarlarını ziyaret eden İMSİAD son olarak İstanbul "CNR Emlak - Konut. İşyeri, Satmalına. Kiralama ve Finansman Fuarfnı ziyaret etti.

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

CNR Emlak Fuarı'na yabancı yatırımcılar damga vurdu!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı CNR Emlak Fuarı'nda, her bütçeye uygun 800 konut ve iş yeri projesi sergileniyor. 5 gün sürecek fuara özellikle yabancı yatırımcıların ilgisi büyük.

cnr emlak konut Haberi

cnr emlak konut

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri, projelerini en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile  Konut,  İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı CNR Emlak, 2015 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. üncüsü düzenlenecek olan “Emlak 2015 Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini, konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını aynı çatı altında toplayacak.


Emlak 2015 – Konut,  İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün ve Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçi bekleniyor. 


Ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ve Türkiye’nin en büyük gayrimenkul vitrini olan fuar, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de...