04 / 05 / 2024

İMSİAD CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etti!

İMSİAD CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etti!

Geçtiğimiz aylarda dünyanın en önemli fuarlarından sayılan Dubai ve Kuveyt fuarlarını ziyaret eden İMSİAD son olarak İstanbul "CNR Emlak - Konut. İşyeri, Satmalına. Kiralama ve Finansman Fuarfnı ziyaret etti.



GEÇTİĞİMİZ aylarda dünyanın en önemli fuarlarından sayılan Dubai ve Kuveyt fuarlarını ziyaret eden İMSİAD son olarak İstanbul "CNR Emlak - Konut. İşyeri, Satmalına. Kiralama ve Finansman Fuarfnı ziyaret etti. 


BURSALI FİRMALAR DA VAR 

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projeleriyle yer aldığı fuara İMSİAD adeta çıkarma yaptı. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu önderliğinde yaklaşık 50 üyesiyle fuarı ziyaret eden İMSİAD, fuarda incelemelerde bulundu. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu. beraberindeki heyetle İMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Karaalp'in firması olan Alpiş İnşaat"ın ve İMSİAD Üyesi Ali Bostancf nın firması Ali Bostancı İnşaat'ın yer aldığı standları gezmesinin yanında Bursalı firmalar Çalımlıoğlu ve Altınsoy Mermercilik'i de ziyaret edip iyi fuarlar diledi. Fuarla ilgili değerlendirmeler yapan İMSİAD Başkanı Namık ziya Mescioğlu. ulusal ve uluslararası fuarları gezerek Bursalı müteahhitlerin ufkunu açmayı ve inşaat sektörünü içine kapanık bir sektör olmaktan çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Güzel ve verimli bir fuarı daha geride bıraktıklarını belirten Mescioğlu, "Fuardan bilgilenmiş bir şekilde ayrıldık. Oldukça verimli bir fuar gezisi oldu. Bursa 6-10 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceğimiz gayrimenkul fuarında nasıl daha iyi bir organizasyon yapabiliriz bu konuda değişik fuarları görerek ufkumuzu açıyoruz. Yabancıya satışta kendimizi de yenilememiz söz konusu. Ulusal ve uluslararası birçok fuara gidiyoruz. Yeni trendleri ve izledikleri yolları inceliyoruz. Bursa otomotivde tekstilde uluslararası olabiliyorsa inşaatta neden olmasın" dedi. 


Bursa Hayat


Geri Dön