08 / 05 / 2024

CNR Energy İstanbul Fuarı nerede

CNR Energy İstanbul Fuarı nerede

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), 19-21 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve enerji sektörünün kalbinin attığı CNR Energy İstanbul Fuarı’na katıldı.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Aj Energy.Llc Merkezi Amerika İstanbul Merkez Şubesi açıldı! 

Aj Energy.Llc Merkezi Amerika İstanbul Merkez Şubesi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Şimşek tarafından kuruldu. 

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

Projects İstanbul 5. CNR Emlak Fuarı ve 8. Boğaziçi Zirvesi'nde!

5. CNR EMLAK FUARI ve 8. BOĞAZİÇİ ZİRVESİ’ne medya partneri olan Projects İstanbul, sektöre yön verenlerle buluşmaya hazırlanıyor

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

CNR Emlak Zirvesi'nde gayrimenkulün finansmanı konuşulacak!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 30'un üzerinde konuşmacı, 25 ülkeden, 500'ü yabancı toplam 1200 katılımcı bir araya gelecek. 

CNR Energy İstanbul Fuarı nerede Haberi

CNR Energy İstanbul Fuarı nerede

Fuar kapsamında düzenlenen konferansın açılış konuşmaları Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Yusuf Yazar ve İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan tarafından gerçekleştirildi. “Dünya, AB ve Türkiye Enerji Sektörü ile İlgili Genel Durum Değerlendirmeleri” paneline katılan ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, Türkiye Enerji Sektörüne dair önemli mesajlar verdi.


“Kullandığın Kadar Öde” sistemi vatandaşın yüzünü güldürüyor



CNR Energy İstanbul Fuarı’nın açılış konuşmalarının ardından düzenlenen “Dünya, AB ve Türkiye Enerji Sektörü ile İlgili Genel Durum Değerlendirmeleri” panelinde konuşan Yavuztürk; 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Yasası ve ilgili yönetmelikler gereği kanunen 1 Mayıs 2012 tarihi itibarıyla zorunlu kılınan, merkezi sistem ile ısınan, tüm eski veya yeni binalarda, ısı tüketiminin ölçümü, sıcaklık kontrol ekipmanları...