29 / 04 / 2024

CNR Holding emlak fuarının bu yılki hedefi ne

CNR Holding emlak fuarının bu yılki hedefi ne

CNR Holding'in düzenleyeceği emlak fuarına Körfez ülkeleri damga vuracak. 2013'te 120 milyon dolarlık alımın gerçekleştiği fuarda, bu yılki rakamın 500 milyon dolara ulaşması hedefleniyor.

Kanal İstanbul güzergahındaki arazi davalık oldu!

Kanal İstanbul güzergahında bulunan Arnavutköy Dursunköy'deki 40 dönümlük arsa, mahkemelik oldu. Arsayı 1977'de Milli Gazete'nin düzenlediği kampanyadan satın aldıklarını iddia eden 432 hak sahibi, Yıldız Holding, Emlak Konut ve THY Gayrimenkul'e dava açmak üzere mahkemeye başvurdu...

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Ataşelerden CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

CNR Holding, geçtiğimiz günlerde, Pera Palas Oteli'nde Türkiye'deki ticari ataşeleri ağırladı. 

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

2. CNR Emlak Zirvesi 2017 bugün TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in konuşmalarıyla açıldı.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

Türkiye'ye 50 ülkeden yabancı yatırımcı geliyor!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl ‘Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı’ mottosuyla gerçekleştirilecek ve yabancı yatırımlarını artırmanın yolları aranacak.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluştu!

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldi.

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak!

CNR Holding ev sahipliğinde bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan dev zirve,  “2.CNR Emlak Zirvesi” için geri sayım başladı. 2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak. 

CNR Emlak Fuarı kapılarını 23 Kasım'da açacak!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını açacak. Fuara ulusal ve uluslararası olmak üzere 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

CNR Holding emlak fuarının bu yılki hedefi ne Haberi

CNR Holding emlak fuarının bu yılki hedefi ne

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 3'üncü kez CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, işyeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak olan fuar, 4-8 Kasım arasında düzenlenecek. 


GEÇEN YIL 120 MİLYON DOLARDI 

CNR Holding, büyük yatırımcı grupları Türkiye'ye çekmek amacıyla Körfez ülkelerinin önde gelen gayrimenkul yatırım firması Daleel Grup ile işbirliği protokolünü imzaladı. Körfez ülkeleri ile yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine öncülük edecek anlaşma sonucunda, CNR Emlak Fuarı'na 5 binin üzerinde yatırımcı ve alıcı grubun gelmesi bekleniyor. 2013'te düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda Araplar 120 milyon dolarlık alım yapmıştı. Bu yılki rakamın 500 milyon dolara çıkması bekleniyor. 


40 BİN ZİYARETÇİ HEDEFİ

Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan,...