06 / 05 / 2024

cnr mobilya fuarı 2016

cnr mobilya fuarı 2016

Önümüzdeki 10 yılda ihracatta dünyanın ilk 7 ülkesi arasında yer almaya odaklanan Türk Mobilya Endüstrisi hedef pazarlarının alıcılarıyla CNR İMOB'ta bir araya geliyor. İstanbul Mobilya Fuarı Ocak 2016'da kapılarını açacak.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

CNR Emlak Fuarı'na gitmeden yatırım yapmayın!

23 Kasım ile 26 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılacak olan CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etmeden yatırım yapmayın.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

cnr mobilya fuarı 2016 Haberi

cnr mobilya fuarı 2016

Önümüzdeki 10 yılda ihracatta dünyanın ilk 7 ülkesi arasında yer almaya odaklanan Türk Mobilya Endüstrisi hedef pazarlarının alıcılarıyla CNR İMOB'ta bir araya geliyor. Sektörün lider kuruluşu MOSFED– Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Dernekleri Federasyonu ve CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. iş birliğinde düzenlenen “CNR İMOB - İstanbul Mobilya Fuarı ” Ocak 2016'da kapılarını açacak.


Kalite ve tasarımını uluslararası alanda kabul ettiren Türk mobilya sanayisinin, dünya mobilya devleriyle büyük randevusu CNR İMOB'ta... 

Gerçekleştirilecek dev organizasyon ile beş kıtada 200'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren sektörün kalite, işçilik ve tasarımda ulaştığı başarı tüm dünya ile paylaşılıyor.


Hedef bölgelerin karar vericileri geliyor!


Orta Doğu, Yakın Doğu, Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Balkanlar ve Kuzey Afrika'dan mobilya edüstrisinin önemli karar vericileri fuara davet ediliyor.


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde...