20 / 05 / 2024

çocuk gelişimini destekleyen oyuncaklar

çocuk gelişimini destekleyen oyuncaklar

Bebek, çocuk ve gençlere özel tasarımları ile tüm dünyada 5 milyona yakın çocuğun hayalini gerçeğe dönüştüren Çilek, çocukları gelişimlerine destek olacak birbirinden eğlenceli oyuncaklarla buluşturuyor.

Son yağışlar ayçiçek gelişimini destekledi! Çiftçiler dikkat! Borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? 

Tohum ekim dönemi ve sonrasındaki yağışlarla gelişen ayçiçekleri üreticilerin yüzlerini güldürdü. Peki borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk desteğinde Nisan 2023 müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca dar gelirli haneler için sağlanan çocuk yardımı ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bakan Yanık, dün peş peşe açıkladı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından çocuk desteği geliyor! Çocuk sayısına göre destek verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından çocuk sahibi olanlara ve olmak isteyen ailelere güzel haber bakanlık tarafından geldi. Geçtiğimiz haftalarda ‘Çocuklara Destek Bileşeni’ ismiyle yeni bir gündem ve program ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu gelişme sonrasında bütün çocuklu aileler ve çocuk sahibi ol

Aralık 2022 çocuk destek parası hesaplara yatırıldı mı? 2022 çocuk desteği kaç TL? Hemen bakın! 

2022 aralık ayı çocuk destek parası ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki 2022 aralık ayı çocuk destek parası hesaplara yatırıldı mı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Merkez Bankası'ndan flaş bir adım geldi! TL'si olanları da doları olanları da yakından ilgilendiriyor

Merkez Bankası'ndan TL mevduat gelişimini destekleyecek adım geldi. Elinde hem TL'si hem doları olanların bakması gerektiği belirtildi.

Çocuk parası hesaplara ne zaman yatacak? Çocuk Destek Bileşeni başvuruları nasıl yapılır? Çocuk parası ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardımlara 'Çocuk Destek Bileşeni' adıyla yeni bir program eklendi. Bu gelişmelerin ardından tüm çocuklu vatandaşlar yardımla ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, Çocuk yardımı ne kadar? Çocuk desteği kimlere verilecek, başvuru nasıl yapılı

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kriptolardaki merkezi platformlarının geçmişten günümüze gelişimini anlattı ve Bitcoin'in nasıl etkilediğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkezi platformları anlattı. 

Bursa'nın Hanlar Bölgesi'nde Cumhurbaşkanı kararıyla çalışmalar hızlandı!

Osmanlı'nın ilk başkent Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuna ilişkin gelişimini bitiren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne eski ihtişamını kazandıracak tarihi projede kat edilen mesafe arttı.

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak!

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Adana Çukurova'da yüksek katlı binalar dikkat çekiyor!

Adana Çukurova gelişimini devam ettiriyor. Yine Adana olarak adlandırılan bölgede yüksek katlı yapılar dikkat çekiyor.

Önder Halisdemir: Türkiye'nin finans kapasitesini geliştiriyoruz!

Dr. Önder Halisdemir, "Amacımız Türkiye’nin finans kapasitesini geliştirmek ve Finans Profesyonellerinin etkileşimi ve gelişimini sağlamak." dedi...

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

çocuk gelişimini destekleyen oyuncaklar Haberi

çocuk gelişimini destekleyen oyuncaklar

İlk etapta, oyuncakları Türkiye’de pilot olarak seçilen 60 mağazasında çocuklara ulaştıran Çilek, kısa bir süre içinde yurtiçindeki tüm mağazaları ile birlikte 66 ülkedeki satış noktalarında da oyuncak satışına başlayacak.


Çilek, birbirinden farklı oyuncaklarla çocukların gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda kendilerini mutlu hissedecekleri, eğlenceli ve renkli bir dünyanın da kapısını aralıyor.


İlk Etapta Türkiye’de Satışa Sunulacak

Kalitesiyle dünya markası olan Alman oyuncak devi Hape ile anlaşan Çilek, oyuncakları ilk etapta Türkiye’deki çocuklarla buluşturacak. Türkiye’de pilot olarak seçilen 60 mağazada satışa sunulan oyuncaklar, ilerleyen dönemlerde 5 kıtada 66 ülkede bulunan Çilek satış noktalarından dünya çocuklarına ulaştırılacak.


Mağazalarda Küçük Oyun Alanları Oluşturuldu

Çilek mağazalarında seçilen 25 çeşit oyuncağın teşhiri için ayrı bir alan oluşturulurken, bazı oyuncaklar ise yaş gruplarına uygun olan odaların içerisinde sergileniyor. 


Çocuk Odasında Bulunması Gereken...