04 / 05 / 2024

çocuk odası evgör mobilya

çocuk odası evgör mobilya

Evgör Mobilya, çocuk odası takımlarında sadece 23 Nisan’da geçerli olmak üzere tam yüzde 23 indirim yapıyor.

BİM'de yazlık terlikler 39 TL'ye, vantilatör 399 TL'ye, akıllı bileklik 499 TL'ye düştü! BİM'de sepet dolduracak fırsat!

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de teknolojik aletler, mutfak araç gereçleri çocuk oyuncakları gibi ürünler indirimşi fiyatlarla satılacak.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Çocuk parası hesaplara yatırıldı mı? Çocuk desteği kaç lira 2022? İşte e-Devlet çocuk desteği başvuru ve sorgulama...

Çocuk parası (Çocuk Destek Bileşeni), Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde ihtiyaç sahibi hanelere ödeniyor. Peki, çocuk parası yatırıldı mı? Çocuk parası kaç lira 2022? İşte çocuk destek bileşeni ile ilgili merak edilenler...

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

Diyarbakır Sur'da ticari alanların satılmasına tepki!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Diyarbakır Ticaret Borsası yazılı bir açıklamada bulunarak, Sur'daki ticari alanların tek tek ihale ile satılması halinde kısa sürede atıl duruma düşeceklerini ifade etti.

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Mimarlar Odası: Sur'daki evler cezaevine benzedi!

Mimarlar Odası Diyarbakır Şube Başkanı Şerefhan Aydın, Sur'da inşa edilen 181 yapının, 8 bin yıllık Sur'un tarihi dokusuna aykırı olduğunu söyledi ve yeni yapıları cezaevine benzetti.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in bebeğinin odası hazır!

Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti bebek odasını da hazırladı.

Şehir Plancıları Odası'ndan Adnan Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Şehir Plancıları Odası Diyarbakır Şubesi Eşbaşkanları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

İnşaat mühendislerinden '2. Çorlu vakası yaşanmasın' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi, Ergani'deki demiryolundan paylaştığı bir fotoğrafla Çorlu'daki tren kazasını hatırlattı ve önlem alınmasını talep etti.

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

çocuk odası evgör mobilya Haberi

çocuk odası evgör mobilya


“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılından bu tarafa hizmet veren Evgör Mobilya, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramda, onları mutlu edecek bir kampanya düzenliyor. Firma, 2013 koleksiyonunda bulunan üç ayrı çocuk odası takımını 23 Nisan’da  yüzde 23 indirimle satışa...