27 / 04 / 2024

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 



Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlık projeler de yatırımcıların radarına girdi. Yazlık evlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada yazlık bölgelerdeki evlerde bir değişim olduğunu kaydeden Billionaire Furniture ve Luxury Stone’un Kurucusu  İç Mimar Merve Aycan konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu: “Yaklaşık 2 yıldır devam eden karantina sakinliğinin ardından, artık ev sahipleri tam olarak ne istediklerini nasıl bir evde yaşam sürmek istediklerini net bir şekilde görebiliyorlar. Onların hayal ettiklerini bizler tasarlayıp, projelerini gerçekleştiriyoruz” 

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Çalışma odaları geliyor

Önceki senelerden farklı olarak müşterilerinin artık yaz kış kullanılan yazlıklarında home office çalışabilecekleri bir ofis de istediğini dile getiren Aycan “Artık çalışma alanları evlere taşındı. Yaptığımız home office tasarımlarında, kendilerini iş yerlerindeki ofisleri kadar rahat çalışabilecekleri alanlar yaratmak. Daha rahat kullanılabilir yatak odaları, görselliğin yanı sıra konforun da ön planda olduğu kanepeler tasarlayıp üretiyoruz” dedi.

Peki projeler ne zamana yetişecek? İşte detaylar...


Geri Dön