09 / 05 / 2024

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 



Projeler ne zamana yetişecek?

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bu sene  yazlık ev projelerinin önceki seneye göre iki kat arttığını kaydeden Mimar Aycan, “Birçok ev sahibi artık baharın başlangıcı ile yazlık evlerine kalıcı olarak yerleşiyorlar. Yani firmamız Eylül itibari ile bir sonraki yaz kullanıma hazır olacak projelerin tasarımlarını yapıyor ve kış döneminde projeleri hayata geçiriyor. Haziran sonuna kadar bitmesi gereken 9 yazlık projemiz var. 4 yazlık evimiz Nisan sonu teslim edilecek. Kalan 5 yazlık evimizi Haziran ortalarında teslim etmeyi hedefledik. Anahtar teslim aldığımız yazlık projeleri sonbahar başlangıcı ile tasarımlarına başlıyoruz. Yalnızca iç mekan ve dış mekan mobilyası, aydınlatma, aksesuar tasarımlar için nisan aylında projelerimiz tasarlanıyor ve en geç haziran sonu ev sahipleri evlerinde konaklayabilecek şekilde teslimleri yapıyoruz” dedi.

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Ferah odalar ön plana çıktı

Yazlık evlerin dekorasyonlarıyla da ilgili önemli açıklamalar yapan Aycan şöyle konuştu: “Yazlık evlerde iç mekân kadar dış mekan mobilyalar da projelerimizde yer alıyor. Rahat kanepeler, ferah yatak odaları, ofis ve duvar panoları projelerimizde oldukça öne çıkan tasarımlar. İç mekân ürünlerin yüzde 70 i fabrikamızda üretiliyor ancak projelerimizde kullandığımız bahçe mobilyaları özel tasarım olup yurt dışından temin ediliyor.”

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Yazlık fiyatları yüzde 40 arttı!

Yabancıların kiralık yazlık talepleri katlandı!


Geri Dön