20 / 05 / 2024

çocuk oyun parkları

çocuk oyun parkları

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor.

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güldür tarafından kuruldu.

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

Sivas’ın Zara ilçesinde Kızılırmak sahilinde yapımı tamamlanan ’Millet Bahçesi’ hizmete açıldı. Millet bahçesinin içerisinde millet konağı, düğün salonu, süs havuzları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, spor alanları, yeşil alanlar ve yürüyüş parkı bulunuyor.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

İzmir Ballıkuyu kentsel dönüşümle kurtulacak!

İzmir Ballıkuyu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Projede sosyal donatı alanları ile çocuk oyun alanı, parklar ve yeraltı otoparkları yer alacak.

Düzce Aziziye'ye dördüncü park!

Düzce Belediyesi muhtelif mahallelerde çocuk oyun parkları yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aziziye mahallesinde dördüncü çocuk oyun parkı kazandırılıyor.

Ordu'nun tüm ilçelerine oyun parkı müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçenin tamamında çocukların çok seveceği ve eğlenceli vakit geçirebileceği oyun parkları kurmak için proje başlattı.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Melih Gökçek'ten Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Mimarlar Odası'ndan Anıtkabir çocuk parkına tepki!

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti hadsiz ifadelerle eleştiren, millet yararına yapılan dev projeleri durdurmak için mahkeme önlerinden ayrılmayan Mimarlar Odası, bu kez de Anıtkabir'e yapılan çocuk oyun alanına savaş açtı.

Bornova Büyükpark yenilendi!

Bornova Belediyesi'nce ilçenin en eski parklarından olan Büyük Park'ta başlatılan yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı. İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'de açılışı yapılan Büyük Park çocuk oyun alnı daha kullanışlı ve çocuklar için daha sağlıklı hale getirildi.

Nevşehir Cevher'e çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı geliyor!

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde, İmar Planı’nda yeşil alan olarak belirlenen yerleri çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

çocuk oyun parkları Haberi

çocuk oyun parkları

Eğitim alanında önemli projelerin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde öğrencilerin ve çocukların eğitim göreceği, vakitlerini değerlendirebilecekleri yeni tesisler inşa ediliyor. Bu kapsamda Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilen Kapalı Oyun Parkı da hem özgün mimarisi hem de işleviyle dikkat çekiyor. İnşaatı yeni tamamlanan Kapalı Oyun Parkı’ndaki bina oturum alanı 400 metrekareden oluşuyor. Tesisin toplam kullanım alanı ise 410 metrekareden oluşuyor. Öğrencilerin boş vakitlerini değerlendireceği tesisteki peyzaj alanı ise 610 metrekareden oluşuyor.


MÜZİK VE KİTAP OKUMA ODASI

Tesiste kapalı oyun alanlarından faydalanacak olan ziyaretçiler müzik odasında da etkinliklere katılacaklar. Kitap okuma odası da ziyaretçilerin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendireceği bölüm olarak hizmet verecek.

Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye...