03 / 05 / 2024

Coeus İnovasyon Teknoloji adres

Coeus İnovasyon Teknoloji adres

Coeus İnovasyon Teknoloji Anonim Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Doruk Doğramacı ve Başar Saylam tarafından kuruldu..

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi bugün Maltepe'de Javad Alpar tarafından kuruldu.

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi kuruldu! 

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt ve Mustafa Çelen ortaklığında kuruldu.

Coeus İnovasyon Teknoloji Anonim Limited Şirketi kuruldu!

Coeus İnovasyon Teknoloji Anonim Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Doruk Doğramacı ve Başar Saylam tarafından kuruldu..

Dmase Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmase Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Ata Muğan tarafından kuruldu. 

Kaya Arge İnovasyon Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Arge İnovasyon Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Kaya ve Recep Ali Kaya ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli gerçekleşti!

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli 12 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Panelden önce, panele ev sahipliği yapan Joint Idea Kanyon Şubesi katılımcılara tanıtıldı.

Eumatx Teknoloji Ve İnovasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eumatx Teknoloji Ve İnovasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 18 bin TL sermaye ile bugün Ata Muğan ve Levent Kırkayak imzasıyla kuruldu.

Daikin, teknoloji ve inovasyon merkez üssünü açtı!

Daikin, Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemi yeni açtığı merkezi ile bir kez daha kanıtladı. Daikin, bünyesinde bulunan 700 mühendisini sektöre değer katacak yeni çalışmalar yapmak için Japonya’da kurduğu Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde görevlendirdi.

İnşaata yeni teknoloji getirene yatırımda destek geliyor!

Ekonomi yönetimi, İmar Kanunu'nda önemli bir düzenlemeye daha gidiyor. İmar Kanunu'ndaki düzenlemeyle, yeni teknoloji getiren yatırımlara destek geliyor. Sığınak ve otoparkı daraltana ise ceza yolda

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Tolga Cengiz tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Coeus İnovasyon Teknoloji adres Haberi

Coeus İnovasyon Teknoloji adres

Coeus İnovasyon Teknoloji Anonim Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Doruk Doğramacı ve Başar Saylam tarafından kuruldu..

Coeus İnovasyon Teknoloji Anonim Limited Şirketi konusu:
a) Tarımsal araştırmalar dahil doğal bilimler ve mühendislikle ilgili diğer araştırma ve deneysel geliştirme faaliyetlerinde bulunmak. b) Araştırma, geliştirme, yenilik ve inovasyon faaliyetleri yürütmek. c) Ar-Ge ve yenilik yoluyla teknolojik bilgi üretilmesini, üründe ve üretim süreçlerinde yenilik yapılmasını, ürün kalitesi ve teknolojisinin yükseltilmesini, verimliliğin artırılmasını, maliyetlerinin düşürülmesini, teknolojik bilginin ticarileştirilmesini sağlayacak faaliyetler yapmak d) Her türlü teknik konuda, temel bilimlerde, fen bilimlerinde ve her türlü mühendislik bilimlerinde araştırma geliştirme yapmak. e) Araştırma ve geliştirmesi yapılan konuları ticarileştirmek, yurtiçi ve yurtdışı satışlarını yapmak, toptan ve perakende satışlarını yapmak. f) Üretim, ticaret, hizmet...