08 / 07 / 2024

Çok Temas adres

Çok Temas adres

Çok Temas Enerji Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Koç tarafından kuruldu.

En ucuz iPhone 13 nerede satılıyor? İşte ilk 5 adres! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’den çok rağbet gören Apple telefonlarından olan iPhone 13’ün fiyatları her dakika araştırılıyor. Peki en ucuz iPhone 13 nerede satılıyor. İşte ilk beş adres…

Çok Temas Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çok Temas Enerji Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Koç tarafından kuruldu.

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Edirne teknoloji ve tasarım temasıyla kurgulanmalı!

Edirne'nin teknoloji ve tasarım teması ile yeniden kurgulanması gerektiğini ifade eden Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Edirne’nin potansiyeli çok çok daha büyük... Biz de bunun bilincindeyiz. " dedi.

Murat Özcan: Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor!

Yatırımda doğru adres hayati önem taşıyor. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor" diye konuştu.

Adres kodu nasıl öğrenilir?

Adres kodu ülke sınırları içindeki tüm konutlara ait 10 haneli özel bir numara olarak karşımıza çıkıyor. DASK ve kira gelir beyannameleri gibi birçok iş ve işlemde gerekli olan adres kodu nasıl öğrenilir?

Dumankaya'dan yeni proje: Dumankaya Adres Sancaktepe!

Dumankaya, çok kazandıran Adres projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. İstanbul’un prestijli yaşam alanı olarak öne çıkan semtlerinden Sancaktepe’de hayata geçirilecek proje ile yeni bir yatırım fırsatı sunuluyor.

Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Proje "Adres Sancaktepe: 2015'te yine çok kazandıracak yepyeni bir proje" sloganıyla tanıtılıyor.

Evinizin adres kodunu biliyor musunuz?

1 Mart 2013 tarihinden itibaren Türkiye sınırları içindeki tüm konutların birer adres kodu olduğunu biliyor musunuz? Adres kodu, zorunlu deprem sigortası poliçesi işlemlerinde ve daha birçok işlemde kullanılıyor...

Sultans Residence nerede? Adres bilgileri!

Innovation Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 'nde yani Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne çok yakın mesafede inşa edilen Sultans Residence nerede? Adres bilgileri...

Sultan Makamı Evleri adres!

İçinde; yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal olanağın bulunduğu Sultan Makamı Evleri adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede toplamda 73 konut yer alıyor.

Ons İncek Residence adres!

Başkent Ankara'da Ons İnşaat tarafından hayata geçirilen ve içinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark, güvenlik ve daha bir çok sosyal alanın bulunduğu Ons İncek Residence adres bilgileri...

Eyüp Park adres bilgileri!

Eyüp Park adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Toplamda 329 konuttan meydana gelen Eyüp Park Yeşilpınar Evleri'nde stüdyo daireden 3 oda 1 salon daireye kadar bir çok konut seçeneği yer alıyor.

Çok Temas adres Haberi

Çok Temas adres

Çok Temas Enerji Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Koç tarafından kuruldu.

Çok Temas Enerji Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Yurt içinde yenilenebilir lisansız güneş enerjisi kaynaklama dayalı üretim yapacak tesis kurmak, üretmek, dağıtmak, iletmek, kiralamak, üretilen elektrik enerjisini ve/veya kapasitesini müşterilere satmak, bu amaçla elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak; icabında sorumluluk yüklendiği tesis ve işletme hizmetlerini yapmak ya da diğer sermaye şirketlerine veya üçüncü şahıslara usulüne uygun sözleşmelerle yaptırmak, enerji tesisi inşaat ve kurulumunu yapmak veya 3.sahıs/şirketlere yaptırmak, kendisine benzer nitelikte diğer elektrik isleri ile enerji alışverişi yapmak, her türlü kaynağı kullanarak elektrik enerjisi üretim tesisi yapımı, tesislerin tevziatı, işletilmesi, enerji ticareti için her türlü araç, gereç ve malzemeyi temin etmek, bunları kullanmak...