28 / 04 / 2024

çöküntü meydana geldi Fransa

çöküntü meydana geldi Fransa

Strasborgg'un Montagne Verte semtindeki 3 katlı binanın köşe duvarı çöktü. Olası faciayı binada oturan Güney Efendi önledi. Güney Efendi ile arkadaşı Cuma Güdümen, öğle saatlerinde binanın köşe duvarında büyük çatlak gördü.

Türkiye'de geçen yıl 74 binden fazla deprem meydana geldi...

Dünya genelinde geçen sene, büyüklüğü 4 ve daha büyük 15 bin 600 deprem meydana geldiğini belirtildi. Yapılan açıklamada, 7 ve daha büyük depremlerin sayısının ise 19 olduğunu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Küçükçamurlu Köyü'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak bildirildi. İşte ayrıntılar...

Malatya'da akşam saatlerinden şiddetli deprem meydana geldi! Bölgedeki son durumu AFAD açıkladı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22:04 sıralarında şiddetli bir sarsıntı meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin gücüyle ilgili iki farklı açıklama yaptı. Bölgede yaşanan son durumla ilgili ilk bilgiler geldi. İşte detaylar...

Kira fiyatlarında yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Üç bakanlık bir araya geldi!

Kira fiyatlarında meydana gelen büyük artışın ardından hükümet devreye giriyor. Özellikle son aylarda yükselişe geçen geçen kira fiyatları nedeniyle vatandaşlar sıkıntılar yaşarken, 3 bakanlık bir araya geldi.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Sanayi üretiminde yıllık 3.6 düşüş meydana geldi!

Sanayi üretiminde ağustos ayında aylık yüzde 2.8, yıllık bazda yüzde 3.6 düşüş meydana geldi. Oysaki sanayi üretiminde beklenti yıllık yüzde 0.7 düşüş olmasıydı. Sanayi üretimi açısından kritik veri olan imalat sektörü endeksi de yıllık yüzde 3.3 azaldı.

Maltepe'de temel kazısı sırasında göçük meydana geldi!

Maltepe Altıntepe Mahallesi Ali Paşa Sokak'ta, bir inşaatın temel kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bu sırada bir bölümü göçük altında kalan iş makinesinin operatörü, yara almadan kurtuldu. Operatör, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

Nevşehir Ortahisar'daki eski evde göçük meydana geldi!

Nevşehir ilinin Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesi'nde eski bir evde göçük meydana geldi. Göçükte Suriyeli 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

Mersin’de kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi!

Mersin'de bir kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi. Göçükten bir kişi yaralı olarak kurtarılırken 17 yaşındaki bir işçi yaşamını yitirdi.

Çankaya'daki otel inşaatında göçük meydana geldi!

Kızılay Olgunlar Caddesi'ndeki bir otel inşaatında su borusundaki çatlaktan dolayı sızıntı meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Antalya Serik'teki otel inşasında göçük meydana geldi!

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde bir otelin inşaatında beton dökümü yapıldığı esnada ikinci katta göçük meydana geldi.

Üsküdar'da AVM inşaatında göçük meydana geldi!

Üsküdar bir AVM inşaatında göçük meydana geldi. Park halindeki bir minibüs bulunduğu alanın çökmesi sonucu inşaata yuvarlandı. Göçük sırasında inşaat alanında kimsenin bulunmadığı belirtilirken alana yuvarlanan minibüsü kurtarma çalışmaları sürüyor

Edirne'de baraj inşaatında göçük meydana geldi!

Göçük altında kalan 4 işçiden 1'i kurtarıldı, diğer işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor. Alınan bilgiye göre, Hamzadere Barajı kanal inşaatında beton dökme işlemi sırasında göçük meydana geldi. Bu alanda çalışan işçilerden 4'ü göçük altında kaldı.

çöküntü meydana geldi Fransa Haberi

çöküntü meydana geldi Fransa
Strasborgg'un Montagne Verte semtindeki 3 katlı binanın köşe duvarı çöktü. Olası faciayı binada oturan Güney Efendi önledi. Güney Efendi ile arkadaşı Cuma Güdümen, öğle saatlerinde binanın köşe duvarında büyük çatlak gördü. Çatıdan bazı parçaların da düştüğünü gören Efendi ile Güdümen, yandaki şantiyede çalışan işçileri uyardı ve binadakileri dışarı çıkarttı. Yaklaşık 3 saat sonra da binanın duvarı çöktü. İnşaat işçisi olan Efendi, "Duvardaki büyük çatlağı görünce, bu yıkılır dedim ve dediğim gibi oldu. Bina sahibi ve şantiyede çalışan Fransızlar teşekkür ettiler. Hepsi, 'Bizi ölümden kurtardın' dediler" diye...