07 / 05 / 2024

çöl villaları 2015

çöl villaları 2015

Arabistan'da çölün ortasına yapılan bu villa görenleri şaşkına çeviriyor. İçi ve dışıyla insanların gözlerini üzerinden ayıramadığı bu tasarım çölün ortasında bulunuyor..

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Kuğu Gölü Villaları Gölbaşı fiyat listesi!

Toplam 35 adet villadan meydana gelen Kuğu Gölü Villaları KLC İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Kuğu Gölü Villaları Gölbaşı fiyat listesi...

Kuğu Gölü Villaları'nda 1.3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Kuğu Gölü Villaları projesinde toplamda 35 adet villa bulunuyor. Kuğu Gölü Villaları'nda 1 milyon 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Kuğu Gölü Villaları 2018 sonunda teslim!

KLC Yapı’nın hayata geçirdiği Kuğu Gölü Villaları’nın 2018 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı!

KLC İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı. Projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Ev almak için doğru zaman mı?

Terörle mücadele ve güney sınırımıza dayanan savaştan etkilenen gayrimenkul sektörü, 2016 yılını 2015 yılı satış sayısı seviyesinde tamamlayacak.

Ekil İnşaat Sivas'ta en çok vergi veren firma!

Sivas'ta 2016 yılında 2015 yılı kazançları üzerinden en fazla kurumlar vergisi ödeyen firmaların isimleri açıklandı. Ekil İnşaat, listenin 5. sırasında yer aldı.

Demiryollarına 55 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

2003 yılından 2015'e kadar demiryolu sektörüne toplam 50.1 milyar TL yatırım yapılırken, demiryollarında 2023 hedeflerine ulaşmak için 55 milyar dolar yatırım yapılması planlanıyor.

Fatih'te tarihi medrese ve camiler restore ediliyor!

İstanbul'un sınırlarını içine alan Fatih ilçesindeki 10 bin 400 tarihi eserden 300'ü, 2004 yılından 2015 yılının sonuna kadar, yaklaşık 150 milyon Türk Lirası harcanarak restore edildi.

çöl villaları 2015 Haberi

çöl villaları 2015

Arabistan'da çölün ortasına yapılan bu villa görenleri şaşkına çeviriyor. İçi ve dışıyla insanların gözlerini üzerinden ayıramadığı bu tasarım çölün ortasında bulunuyor. Zengin Arapların kendilerine tasarladıkları villaların fiyatları ise belli değil. 


İşte o evler..