17 / 05 / 2024

Çolakoğlu Adalife Konutları satış ofisi

Çolakoğlu Adalife Konutları satış ofisi

Adalife daire fiyatları 3+1'lerin 435 bin liradan başlayıp, 595 bin liraya değişiklik gösteriyor. Maltepe Adalife Konutları ödeme planı dahilinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL Özcan Çolak tarafından kuruldu.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!                    

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yıldız tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çolak ve Sadık Çolak tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Perakende Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Perakende Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çolak, Ayşe Çolak ve Murat Çolak ortaklığında kuruldu.

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çolak tarafından kuruldu. 

Çolakoğlu Adalife Konutları satış ofisi Haberi

Çolakoğlu Adalife Konutları satış ofisi


İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde inşa edilen Adalife Konutları Çolakoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Adalife daire fiyatları bilgisinden önce Maltepe Adalife Konutları'ndan bahsedelim.


Maltepe Adalife Konutları'nda 116 adet konut bulunuyor. Çolakoğlu Adalife Konutları'nda 5 bin 500 metrekare alan yeşile ayrılıyor. Çolakoğlu Adalife Konutları'nda daireler 2013 Nisan ayında teslim edildi.


Çolakoğlu Adalife Konutları satış ofisi ile 0216 365 91 91 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Çolakoğlu Adalife Konutları'nda dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Çolakoğlu Adalife Konutları'nda dairelerin alanları 145 metrekare ile 148 metrekare olarak tasarlandı.



Adalife daire fiyatları!


Adalife daire fiyatları 435 bin liradan başlangıç gösterilerek, 595 bin liraya kadar yükseliyor. Çolakoğlu Adalife Konutları ödeme planı dahilinde yüzde 25 peşinat tutarı ödendikten sonra kalan tutar banka kredili olarak ödeniyor.


Çolakoğlu İnşaat Adalife...