28 / 04 / 2024

Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları

Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları

Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. kısımda hayata geçiriliyor. Satışları yakın zaman içerisinde başlayacak olan projenin 30 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çolak tarafından kuruldu. 

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tatoğlu tarafından kuruldu.

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Eyüp’te 80 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Şenoğlu tarafından kuruldu.

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eldanız Jafarov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Torlakoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Torlakoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi Emre Turlak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Karamanoğlu Yapı Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanoğlu Yapı Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hacer Ünal, Murat Çelikman, S. Oğuzhan Doğan ve İsmail Hakka İçoğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Mizanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Tavukçuoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Uğur Enver Güvenç tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kılıç, İsmail İli, Furkan Aka ve Samet İli ortaklığında kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Zorlu Center’dan ev aldı!

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu çifti oğulları Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına girmişlerdi. Çift, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse ev satın aldı.

Çınaroğlu Yapı İnşaat Taahhüt Hazır Giyim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınaroğlu Yapı İnşaat Taahhüt Hazır Giyim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çınar tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları Haberi

Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları

Daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edilen Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları 5 ve 10 katlı olmak üzere toplam 15 bloktan meydana geliyor.


Çolakoğlu Grubu imzası ile inşa edilen Mostar Life Evleri 350 adet daireden oluşuyor. İstanbul Başakşehir 1. kısımda yükselen proje Osmanlı mimarisi ile tasarlanıyor.


Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları metrekare birim fiyatının 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişmesi öngörülüyor. Ön talep süreci devam eden proje yakın zamanda satışa çıkacak.


Çolakoğlu Yapı Mostar Life Konakları iletişim

Tel: 0212 485 35 34

Web: www.mostarlife.com.tr

Özge...