20 / 05 / 2024

Coldwell Banker doğa ofisi

Coldwell Banker doğa ofisi

Dünyada 6 kıtada, 51 ülkede, 3600 ofisi ve 100 bin danışmanı ile 108 yıldır hizmet veren Coldwell Banker, Türkiye'de büyümeye devam ediyor...

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Coldwell Banker’dan Global Luxury eğitimi!

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

Coldwell Banker Türkiye’de 200 yeni ofis açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ''Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 Milyar Dolar’dan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

REIDIN ile Coldwell Banker’dan iş birliği!

Sektör profesyonellerinin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, Coldwell Banker’a güncel bilgi desteği vermeye başladı.

Coldwell Banker Türkiye yıl sonuna kadar 48 şube açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, şu anda Türkiye'de 127 şube olduklarını ve 2019 yılı hedefinin 300 ofis olduğunu dile getirdi...

Coldwell Banker, Türkiye'de 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladı!

Coldwell Banker Türkiye olarak franchise ile 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladıklarını açıklayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Bu yıl hedefimiz 300 kişiyi daha iş sahibi yapmak" dedi.

Coldwell Banker rotasını Güney Kıbrıs’a çevirdi!

Kıbrıs emlak sektöründe hızlı bir başlangıç yapan Coldwell Banker'ın yeni rotası Güney Kıbrıs Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Başkanı Gökhan Taş, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinde Atıl Ayaz'ın konuğu oldu. İşte röportajdan öne çıkan detaylar..

Coldwell Banker, Gaziantep'te 2 ofis açtı!

Dünyada 53 farklı ülkede 3 binden fazla ofisi, Türkiye'de ise 22 farklı şehirde 104 ofisi ile hizmet veren dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık firması Coldwell Banker'ın, Gaziantep'de de 3 BAY 1 ve 3 BAY 2 ismi ile iki farklı noktada ofisi açıldı.

Coldwell Banker, 2015 yılı ödüllerini açıkladı!

Coldwell Banker Artemis, dört bin ofis orasında dünya birinciliğini elde ederek Uluslararası Küre Ödülü'nü Bodrum'a getirdi. Artemis Türkiye'nin de gururu oldu.

Coldwell Banker, Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı!

Coldwell Banker, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı. Bu işbirliği sayesinde, Ağaoğlu Projeleri'nin Anadolu'daki alıcılara yönelik satışları, Coldwell Banker Anadolu Ofisleri aracılığıyla gerçekleştirilecek

Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi başladı!

Dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın gayrimenkul danışmanlarına ve brokerlara yönelik düzenlediği en büyük organizasyon olan Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi, görkemli bir açılış töreniyle başladı.

Coldwell Banker doğa ofisi Haberi

Coldwell Banker doğa ofisi

Coldwell Banker "Doğa Ofisi"nin açılış töreni, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu MÜSİAD Başkanı Eyüp Uzun, Eski Milletvekili Mustafa Yünlüoğlu, Eski Belediye Başkanı Necdet Gören, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr.Gökhan Taş, Coldwell Banker Doğa Broker'ı Fatih Mehmet Engürel ve Coldwell Banker Genel Müdürlük ekibi, farklı illerden gelen Coldwell Banker Broker'ları ile seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. 


Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. gökhan taş açılışta yaptığı konuşmada "Bolu'daki ilk ofisimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. konut, lüks konut, proje pazarlama ve ticari gayrimenkul danışmanlığında hizmet veren şirketimiz, kaliteli hizmetini bundan böyle Bolu'da da sunmaya devam edecek. Bolu bizim için önemli ve şirketimizin büyümeyi istediği bir pazar. Coldwell Banker Doğa'nın başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve büyüme hedeflerimize ulaşmada önemli bir rol oynayacağına yürekten inanıyorum."...