27 / 04 / 2024

Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi başladı!

Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi başladı!

Dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın gayrimenkul danışmanlarına ve brokerlara yönelik düzenlediği en büyük organizasyon olan Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi, görkemli bir açılış töreniyle başladı.



Antalya Papillion Zeugma Otel’de   Türkiye'nin her yanından yaklaşık 500  Coldwell Banker profesyonelini biraraya getiren Kongre'de açılış konuşmasını yapan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, gayrimenkul işinin dünyanın en güzel işi olduğunu dile getirerek, ''Coldwell Banker da 110 yıldır dünyanın en saygın ve en iyi markası. Çok şanslıyım ki bu markanın rozetini göğsümde gururla taşıyorum'' dedi.


''100 OFİS, 6 BİN'E YAKIN PORTFÖYLE PAZARDA GERÇEK ANLAMDA VARIZ''


 Türkiye'de  3 yıldan bu yana bu markayı güzel bir noktaya hep birlikte getirdiklerini ifade eden  Gökhan Taş,  ‘’Bugün 100 ofis, 1000 gayrimenkul danışmanı, 6 bine yakın portföyle pazarda gerçek anlamda varız. Mart ayında şu ana kadar yaptığımız en iyi ciroyu elde ettik.  Dünyada 1 numara olan Coldwell Banker’ı Türkiye’nin de 1 numarası yapma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor ve hedeflerimize her geçen gün daha çok yaklaşıyoruz. Türkiye’yi Coldwell Banker’ın dünyada en hızlı büyüdüğü ülke konumuna getirmiş olmamız, gücümüzün en büyük göstergesi’’  dedi. 


‘’ZİRVEYE GİDEN YOLU BİRLİKTE AŞACAĞIZ’’


Zirve hedefine ulaşmada çok az mesafeleri kaldığını dile getiren Gökhan Taş,  sözlerini şöyle sürdürdü:


‘’ Coldwell Banker’ı Türkiye’de hakkı olan zirveye taşımak için kalan bu yolu birlikte daha büyük ve daha güçlü adımlar atarak mümkün olan en kısa zamanda aşacağız. Gen Blue 2016, bizim bu yoldaki ilk adımımız. Hedefimize bir an önce ulaşmak için ihtiyaç duyduğumuz bilgi, enerjiye ve motivasyona bu organizasyonda sahip olacağız. Workshoplar ve arama konferanslarıyla haritamızı ve stratejilerimizi gözden geçireceğiz.’’


DUAYEN SANATÇI CİHAN ÜNAL’DAN ŞARKILARLA SÖZCÜKLERİN DANSI


Gen Blue’nun ilk gününde tiyatro ve sinemanın duayen oyuncusu Cihan Ünal da, Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinden piyanist Önder Bali ile birlikte ‘’Şarkılarla Sözcüklerin Dansı’’ başlıklı bir gösteri sundu.  Sohbetler ve şarkılar ve şiirlerle süslenen gösteride Cihan Ünal, dil yanlışlarından Yunus Emre şiirlerine, Evita müzikalinden klasik şarkılara uzanan keyifli bir program gerçekleştirdi. 


BAŞARININ ŞİFRELERİ PAYLAŞILACAK, GELECEK STRATEJİLERİ GELİŞTİRİLECEK 


Türkiye’nin her yerinden Coldwell Banker profesyonellerinin katıldığı Coldwell Banker Türkiye 2016 Gen Blue Kongresi, birbirinden değerli konuşmacılar, workshoplar ve eğlencelerle devam edecek. 


Kongrede sektöre ilişkin ufuk açıcı oturumlar ve seminerlerde sektördeki yenilikleri öğrenecek Coldwell Banker profesyonelleri, motivasyon, başarı, takım çalışması gibi pek çok konuda bilgi dağarcığını zenginleştirecek. Zirveye katılan gayrimenkul danışmanları ve brokerlar aynı zamanda karşılıklı deneyim paylaşımında bulunma imkanı bulacak.   


Zirvenin iki büyük etkinliği ‘’ Blue Ocean Strateji ve Gelecek Çalıştayı’’nda gelecek ve yeni stratejiler tartışılırken, ‘’Coldwell Banker Gayrimenkul Liderlerinin Başarı Şifreleri’’ başlıklı oturumda ise ‘’Süreklilik ve Motivasyon’, ‘’Gayrimenkul Danışmanı Markası Yaratmak’’, ‘’Bölgenin 1 Numarası Olmak’’, ‘’Tim Olarak Çalışmak’’ başlıklı sunumlarla başarıya giden formüller paylaşılacak.  


Gayrimenkul danışmanları ve brokerlar için ayrı workshopların düzenleneceği organizasyonda, ayrıca 4 gün boyunca futbol, voleybol, masa tenisi turnuvaları, akşamları çeşitli eğlenceli organizasyonlarla ekip ruhu ve motivasyon da güçlendirilecek. Blue Awards Gecesi ile de Coldwell Banker ailesinin başarılı üyelerine ödülleri sunulacak.


ALANINDA BAŞARILI İSİMLERDEN İLGİ ÇEKİCİ SEMİNERLER


Organizasyonda, alanında başarılı ve ünlü isimler de keyifli sohbetler, seminerler ve gösteriler gerçekleştirecekler.


‘’Bay İfade’’ olarak tanınan TRT sunucusu, yazar, iletişim eğitmeni Hakan Urgancı, gazeteci-yazar, seslendirmen Volkan Akay,  ‘’Satışın 10 Altın Kuralı’’ kitabının yazarı, eğitmen Taner Özdeş, 2015 yılı ‘’Yılın Kadın Girişimcisi’’ seçilen armut.com kurucusu Başak Taşpınar Değim de birer seminer verecek.  


Gen Blue 2016, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş’ın ‘’Milyonerden Milyonere’’ semineri ile sona erecek.


Geri Dön