27 / 04 / 2024

Bravo, Coldwell Banker Türkiye’yi tercih etti!

Bravo, Coldwell Banker Türkiye’yi tercih etti!

Dünyanın bir numaralı gayrimenkul şirketi Coldwell Banker, Türkiye’deki yapılanma çalışmalarına hız verdi. Şirket, yeni ofis ve bünyesine katılan başarılı ofislerle büyümeye devam ediyor. Şirketin en son ofisi Coldwell Banker Bravo oldu...



Türkiye gayrimenkul piyasasına “%100 kazanç paylaşımı” modelini sunarak büyük ses getiren Coldwell Banker Türkiye, 2016 yılının sonunda tüm Türkiye’de konut, lüks konut, proje, kat karşılığı ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında uzmanlaşmış 250 ofis ve 2.500 gayrimenkul danışmanın sayısına ulaşıp, 5 milyar dolar satılan mülk değeri ve 250 milyon dolar komisyon bedeli rakamları ile liderliği hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda franchise ağını güçlendirme çalışmalarına devam eden Coldwell Banker Türkiye, yeni bir katılım daha gerçekleştirdi. Gayrimenkul piyasasında geçmişte büyük başarılara imza atan Atilla Genç, İkitelli / Organize Sanayi Bölgesi’nde ticari (Coldwell Banker Bravo), Acıbadem’de / Akasya Konutları Bölgesi (Coldwell Banker Akasya) olmak üzere iki ofisi ile Coldwell Banker ailesine katıldı.

 

Atilla Genç ve ekibi, geleneksel yöntemler yerine, bilgiyi hedef kitleye ulaştıran ve en hızlı çözümü üreten pazarlama teknikleri ile en gelişmiş teknolojik altyapıyı kullanmalarıyla fark yaratıyor. Genç ve ekibinin sürdürülebilir başarısının altında, sadece profesyonel hayattan gelmiş, farklı sektörlerde en az 10 yıllık iş deneyimi olan, eğitimli gayrimenkul danışmanları ile çalışma ilkesi yatıyor.

 

2008 yılı son çeyreğinde ticari gayrimenkul konusunda çözüm üretmek üzere faaliyetlerine başlayan Century 21 Bravo’nun kurucusu ve broker’ı olan Atilla Genç, Çukurova Üniversitesi Mersin Turizm İşletmecilik ve Otelcilik mezunu. 1996-2007 tarihleri arasında dünya FMCG sektörünün en büyük firmalarından Cadbury Kent Plc'de yöneticilik yaptı. 2011 yılının ikinci çeyreğinde firmanın ikinci ofisi Acıbadem Akasya Projesi'nin girişinde, prestijli konut alanında faaliyete başladı. “Exclusive Residence Network” konseptiyle yola çıkan Atilla Genç, bu alanda çok sayıda ödül kazandı. İşte bu ödüllerden bazıları:

2009, “En İyi Çıkış yapan Ofis Ödülü”

2010, “En Yüksek Ciro Üreten 2. Ofis Ödülü”

2010, “En Yüksek Ciro Üreten Gayrimenkul Danışmanı Ödülü”

2011, “En Yüksek Ciro Üreten Ofis Ödülü”

2011, “En Yüksek Ciro Üreten Gayrimenkul Danışmanı Ödülü”

2012, “En Yüksek Ciro Üreten Ofis Ödülü”

2012, “En Yüksek Ciro Üreten 2. Broker Ödülü”

2012, “En Yüksek Ciro Üreten Gayrimenkul Danışmanı Ödülü”.


Atilla Genç bunların yanı sıra Century21 International tarafından 2013 Mart’ta ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen 2013 Global Konferansı ve Ödül Töreni'nde Türkiye'yi temsilen birincilik ödülü de aldı.


Geri Dön