17 / 05 / 2024

Coldwell Banker ödülleri

Coldwell Banker ödülleri

Gayrimenkul’de ilk ve tek Emmy Ödülü’nü dünyanın en köklü global gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker kazandı.

Coldwell Banker’dan Global Luxury eğitimi!

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

REIDIN ile Coldwell Banker’dan iş birliği!

Sektör profesyonellerinin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, Coldwell Banker’a güncel bilgi desteği vermeye başladı.

Coldwell Banker Türkiye dünya birincisi oldu!

Coldwell Banker’ın Türkiye ve Kıbrıs'taki franchiselarından 550 gayrimenkul danışmanının biraraya geldiği "Gayrimenkul danışmanlığının zirvesi" Genblue Türkiye 2017 Bodrum'da başladı.

Gayrimenkul’ün ilk Emmy Ödülü’nü Coldwell Banker kazandı!

Gayrimenkul’de ilk ve tek Emmy Ödülü’nü dünyanın en köklü global gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker kazandı.

Coldwell Banker, Gaziantep'te 2 ofis açtı!

Dünyada 53 farklı ülkede 3 binden fazla ofisi, Türkiye'de ise 22 farklı şehirde 104 ofisi ile hizmet veren dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık firması Coldwell Banker'ın, Gaziantep'de de 3 BAY 1 ve 3 BAY 2 ismi ile iki farklı noktada ofisi açıldı.

Coldwell Banker müşterilerine, acil sağlık hizmeti Medline’dan!

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, müşteri memnuniyeti kapsamında, müşterilerine 3 aylık Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği hediye ediyor.

Coldwell Banker, 2015 yılı ödüllerini açıkladı!

Coldwell Banker Artemis, dört bin ofis orasında dünya birinciliğini elde ederek Uluslararası Küre Ödülü'nü Bodrum'a getirdi. Artemis Türkiye'nin de gururu oldu.

Coldwell Banker'ın dünyada en fazla büyüyen ülkesi Türkiye!

Türkiye’de 3 yıl gibi kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan Coldwell Banker Türkiye, ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markasının tüm dünyada en fazla büyüyen ülke merkezi oldu.

Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi başladı!

Dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın gayrimenkul danışmanlarına ve brokerlara yönelik düzenlediği en büyük organizasyon olan Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi, görkemli bir açılış töreniyle başladı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

Renk Gayrimenkul Coldwell Banker bünyesine katıldı!

Çayyolu'ndaki bir gayrimenkul firmasının verdiği davette renkli görüntüler yaşandı. 16 yıldır villa-konut satışıyla ilgilenen Renk Gayrimenkul, dünyanın 1 numaralı markası Coldwell Banker'in bünyesine katılışını partiyle kutladı.

Gil Ostrander, Coldwell Banker Türkiye kadrosuna katıldı!

Gayrimenkul ve franchise geliştirme alanlarında dünyanın en başarılı uzmanları arasında gösterilen Kanadalı Eğitim ve Yönetim gurusu Gil Ostrander, Coldwell Banker Türkiye kadrosuna dahil oldu.

Coldwell Banker ödülleri Haberi

Coldwell Banker ödülleri

110 yıllık tecrübesi ile dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık firması olan Coldwell Banker, NBC kanalında yayınlanan “Open House NYC” programı için, St. Martin brokerının katılımıyla hazırlanan “"Saint Martin’den Kaçış" bölümü ile “Emmy Ödülü” kazandı. Coldwell Banker  bu başarısı ile Emmy Ödülü alan ilk ve tek Gayrimenkul markası unvanına da sahip oldu.


Programın, Coldwell Banker ile NBC’nin ortak yapımı olan "Saint Martin’den Kaçış" bölümünün Televizyon Sanatları ve Ulusal Bilimler Akademisi’nin New York Bölümü tarafından,   “yaratıcılık, sanatsal ve teknik mükemmellik” özellikleri vurgulanarak Emmy ödülünü kazanmasından dolayı gurur duyduklarını belirten Coldwell Banker brokerı Sean Blankenship, “Coldwell Banker pazarlama grubunun çabalarıyla gurur duyuyorum. Emlaktaki başarımızın böyle geniş ve seçkin bir kitle tarafından ödüllendirilmesi  bizi daha da heyecanlandırıyor. Bugünün ortamında başarılı olmak için liderliği...