02 / 05 / 2024

colorado oyuncak ev

colorado oyuncak ev

ABD’nin Colorado eyaletinde yaşayan sanatçı Elaine Diehl’in bir dizi cam ustası, kuyumcu ve marangozun yardımıyla tam 13 yılda tamamladığı oyuncak bebek evinin değeri, tam 8.5 milyon dolar.

Shane Dawson Colorado'dan ev aldı!

Dünyaca ünlü Youtuber Shane Dawson Youtube videolarından kazandığı parayla Colorado'da 2.2 milyon dolara ev satın aldı. 

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı!

Lüks harcamaları ile tepkileri toplayan popçu Demet Akalın'ın kızına aldığı oyuncak, sosyal medyaya damga vurdu. Popçu, önceki gün 5 yaşındaki kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı.

Ariana Grande yılbaşı için Colorado’da 10 bin 600 dolara ev kiraladı!

Ünlü pop sanatçısı Ariana Grande yeni yıl için Colorado’da 10 bin 600 dolara ev kiraladı. Lüks evin Colorado’da bir dağ evi olduğu öğrenildi.

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi gün sayıyor!

Antalya Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.

İşte Colorado'da 8,5 milyon dolara satılan maket ev!

ABD'in Colorado eyaletinde yaşayan minyatür sanatçısı tarafından yapılan ve yaklaşık 2 metre boyundaki bu maket eve tam 8,5 milyon dolar fiyat biçiliyor.

İşte ABD'deki Yunan adası fiyatına oyuncak ev!

ABD’nin Colorado eyaletinde yaşayan sanatçı Elaine Diehl’in bir dizi cam ustası, kuyumcu ve marangozun yardımıyla tam 13 yılda tamamladığı oyuncak bebek evinin değeri, tam 8.5 milyon dolar.

Novada Ataşehir AVM Oyuncak Atölyesi etkinliğine ev sahipliği yapıyor!

İstanbul Ataşehir'de bulunan Novada Ataşehir AVM çocuk katında 12-13-19-20-26-27 Nisan tarihlerinde 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek oyuncak atölyesi çalışmasında çocuklar birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacaklar.

ABD'nin Colorado eyaletinde nükleer saldırıya bile dayanıklı 'sığınak ev' inşa edildi!

ABD'nin Colorado eyaletinde sıradan görünen bu evin değer tam 11.5 milyon dolar yani 24 milyon TL. Dışarıdan çok sade durmasına rağmen bu evi böylesine özel kılansa bir nükleer saldırı esnasında bile güvenli olması...

Colorado'da yangında 360 ev kül oldu!

ABD'nin Colorado eyaletinde 3 gündür devam eden yangın sonucunda 360 ev kül oldu...

Aykut Hamzagil Home, ev tekstili ve mobilyaya geri döndü!

Döşemelik kumaşta markalaşan Aykut Hamzagil Home, ev tekstili ve mobilyaya geri döndü. Özel tasarım oturma grupları ve perde ile oyuncak saklama kutusu gibi aksesuvarlar da satmaya başlayan Hamzagil, 5 mağazaya çıkacak

IKEA'dan Barbieye çevre dostu ev!

İkonik oyuncak plastik bebek Barbieye çevre dostu ev yapıldı. Yerel ve sürdürülebilir kaynaklı meşe ile huş kontrplak ahşaptan yapılmış minyatür ev, içinde modern IKEA mobilyaları ve portatif ev eşyaları barındırıyor

Oyuncak ev belediyenin imar iznine takıldı!

İngiltere'de Abigail Gent adındaki küçük kıza, 3. yaş günü için ailesi tarafından oyun evi Wendy house hediye edildi. Ancak oyun evi, belediye meclisinin 'imar' iznine takıldı...

212 Outlet Oyuncak Müzesi'ne ev sahipliği yapacak

İstanbul Oyuncak Müzesi Sergisi, 212 İstanbul Power Outlet'te olacak

colorado oyuncak ev Haberi

colorado oyuncak ev

Sanat eseri gibi evin 29 odasında, binlerce dolar değerinde el yapımı minyatür mobilya, halılar, tablolar ve ahizeler bulunuyor.


New York’un doğusundaki Nassau County Museum of Art’da sergilenecek evin geliri, otizm ile ilgili çalışmalar yürüten “Autism Speaks” gibi bir dizi yardım derneğine...