16 / 05 / 2024

çomaklı mahallesi sosyal tesis

çomaklı mahallesi sosyal tesis

Çarıklar Sosyal Tesisi’nin bir benzerinin de Çomaklı Mahallesi’ne yapılacağını müjdeleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru “İçerisinde emekliler konağı, hanımlar lokali ve muhtar ofisinin yer alacağı sosyal tesisin ihalesini bu ay içinde yapacağız” dedi.

Konya Meram'da 121 milyon liraya arsa satılıyor! İhalesi 3 Mayıs'ta!

Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Çomaklı Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 taksitle satıyor. Peki Konya Meram'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Konya Meram'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Çomaklı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Kayseri Süleymanlı Mahallesi'ne modern sosyal tesis geliyor!

Kırsal mahallelere bir çok yatırım ve hizmet yapan Talas Belediyesi bir kaç mahalleye kazandırdığı sosyal tesisi Süleymanlı Mahallesi’ne de kazandırmak için çalışmalar sürdürüyor.

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaatı yüzde 70 seviyesinde!

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine ulaştı. TOKİ bölgesinde inşaatına başlanan 7 bin 750 metrekarelik inşaat bitince bölgenin yeni cazibe merkezi olacak. 

Ümraniye İnkılap Mahallesi sosyal tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Ümraniye İlçesi, İnkılap Mahallesi, 48 pafta, 1832 ada, parka terkin edilen alanın bir kısmına ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

Antalya Çomaklı'ya asfalt müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Çomaklı Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in açıkladığı 2017 projelerinin temelleri arka arkaya atılıyor. 7 Mart’ta yapılan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin ardından Beyazşehir Mahallesi’nde de sosyal yaşam merkezinin temeli atıldı.

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Melikgazi Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı, temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı...

Çanakkale'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeniden yapılandırılacak olan İsmet Paşa Mahallesi Sosyal Konutların Kentsel Yenileme toplantısının ilki gerçekleşti. Çataltepeliler Derneği'nde gerçekleşen toplantının ilkine hak sahiplerinin katılımı yoğun oldu.

çomaklı mahallesi sosyal tesis Haberi

çomaklı mahallesi sosyal tesis


 İlçe genelinde farklı mahallelerde yatırımların devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Göreve geldikten sora ‘Yerinde Tespit Yerinde Çözüm’ sloganıyla vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçlarını tespit ettik ve bu doğrultuda projelerimize yön verdik. Şehir merkezine uzak olan mahallelerde vatandaşlarımız ağırlıklı olarak bizden sosyal tesis talebinde bulundu. Biz de bu talepler doğrultusunda yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza yön verdik. Geçen hafta açılışını gerçekleştirdiğimiz Çarıklar Mahallesi’ndeki sosyal tesisin bir benzerini de Çomaklı Mahallemize kazandıracağız. Projesi hazır olan tesisin ihalesini bu ay içerisinde yapacağız. 770 metrekare inşaat alanı olan tesiste; düğün, nişan vb. etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı salon, emekliler lokali, hanımlar lokali ve muhtar ofisinin yer alacak. Osmanlı mimarisinden esinlenilerek inşa edilecek tesisin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 



Meram...