18 / 05 / 2024

Cömert Gayrimenkul İnşaat nerede

Cömert Gayrimenkul İnşaat nerede

Cömert Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Cömert ve Serdinç Cömert ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Enjoy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enjoy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Beydilli ve Kazım İnan Mert ortaklığında kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Müslüm Şimşek tarafından kuruldu.

Ekren Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ekren Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Mert Ekren tarafından kuruldu.

Aab Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aab Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Ahmed M Baghlaf tarafından kuruldu.

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevher Çetin tarafından kuruldu.

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı, Osman Karalı ve Ramazan Dur ortaklığında kuruldu.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İbrahim Taşkın tarafından kuruldu.

Mne Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mne Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Nıkola Perovıc tarafından kuruldu.

Cömert Gayrimenkul İnşaat nerede Haberi

Cömert Gayrimenkul İnşaat nerede

Cömert Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Cömert ve Serdinç Cömert ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu. 


Cömert Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak. Konut, işyeri, ticarethane inşaatlarının yapı ve yer zemin işlerini yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkasına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket konusu ile ilgili her türlü yapı kimyasallarını alımını, satımını, ithalatını, ihracaatını ve imalatını yapmak. Bunun için yurt içinde ve yurt dışında gerekli olan tesisleri açmak, işletmek Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak.Müstakil konut iş...