28 / 04 / 2024

çomü içdaş tiyatro salonu çanakkale

çomü içdaş tiyatro salonu çanakkale

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, 2015 yılına kadar Çanakkale’de 3 bin 500 kapasiteli konferans ve tiyatro salonu oluşturmayı hedeflediklerini söyledi....

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

Noterlik işlemlerinde yeni düzenleme!

Adalet hizmetlerinde bu yıl içinde yapılanlar ve yargı paketleri kapsamında çıkarılan kanunlar kapsamında, Noterliklerin görev ve iş dağılımı yeniden düzenlenecek, bazı çekişmesiz yargı işlerinin noterlikler tarafından yapılabilmesine imkan tanınacak.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

İÇDAŞ'ın acı günü! Hacı Gülser Aslan vefat etti!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve grup şirketlerinin kurucularından Tacettin Aslan'ın eşi Hacı Gülser Aslan vefat etti. Merhum Aslan'ın ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

DAİB üyesi firmalardan 1,5 milyar dolarlık ihracat!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) üyesi firmalarca yapılan ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,15 artış gösterirken, birliğin ihracatı ülkelere göre değerlendirildiğinde ilk sırada Irak yer aldı.

DAİB'den 1 milyar 340 milyon dolarlık ihracat!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) üyesi 17 ildeki firmalar tarafından 9 ayda yapılan ihracat geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 4,76 artış göstererek 1 milyar 340 milyon 406 bin dolar oldu.

İÇDAŞ'ın Çanakkale'deki tesisleri 50 milyon dolara mal olacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İÇDAŞ'ın tesislerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Burası Marmara'nın, Karadeniz'in ve Akdeniz'in en büyük kuru yük gemilerinin inşa edileceği özel kuru havuz olacak." dedi.

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

İÇDAŞ Çanakkale'ye uçak gemisi için dev havuz inşa ediyor!

İÇDAŞ AŞ'nin uçak gemisi yapmak için geçen yıl Değirmencik tesislerinde temelini attığı 370 metre boyunda ve 70 metre genişliğindeki kuru havuz inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

İÇDAŞ'ın kurucusu Necati Aslan vefat etti! 

Türkiye'nin en büyük dokuzuncu sanayi kuruluşu olan İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aslan dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. 

Cemal Şengel: Endonezya, inşaat malzemelerinde potansiyel bir pazar!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, "Endonezya demir çelik ürünleri, inşaat malzemeleri, mermer ürünleri gibi ürünlerde potansiyel bir pazar. Türk yatırımcılar Endonezya'daki bu sektörlerde iş yapabilirler." diye konuştu.

çomü içdaş tiyatro salonu çanakkale Haberi

çomü içdaş tiyatro salonu çanakkale

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından Çanakkale’ye 3 bin 500 kişi kapasiteli konferans ve tiyatro salonu yapılıyor.


ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, 2015 yılına kadar Çanakkale’de 3 bin 500 kapasiteli konferans ve tiyatro salonu oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Prof. Dr. Gülendam “Üniversitemizin stratejik hedeflerinden bir tanesi de tiyatro, konferans ve kongre altyapısı ihtiyaçlarını karşılamak. 2011 itibariyle ÇOMÜ’de, Çanakkale merkezde toplam konferans salonu koltuk kapasitemiz 1.500 kişi civarındaydı. Bunların en büyüğü 550 kişilik kapasitesi ile Troya Kültür Merkezi Salonu idi. Anafartalar Kampüsü’ndeki Süleyman Demirel Salonu ise üst katıyla birlikte sadece 350 kişi kapasiteliydi. Şehrin konferans salonu yükünü önemli ölçüde sırtında taşıyan bu salonlar hem bize, hem de şehre yetmemeye başladı. 40 bin öğrenciye ulaşan ÇOMÜ özellikle merkezde salon yetersizliği nedeniyle pek...