06 / 05 / 2024

çomü Terzioğlu Kampüsü Camisi

çomü Terzioğlu Kampüsü Camisi

Diyanet İşleri Başkanlığı, ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü'nde yapımı süren 15 bin kişilik cami inşaatına 2.5 milyon TL yardım yaptı.

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evlerini ayırdı!

Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evlerini ayırdı. Ünlü çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.

OMÜ kampüs hattının yüzde 95’i tamamlandı!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) kampüs hattının yüzde 95’lik kısmı tamamlandı. 800 metrelik güzergahta bulunan raylar ısıtılarak sefer yapılacak.

ÇOMÜde Kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor.

Maslak 1453'e yeni kampüs!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin içerisine yeni bir kampüs kuruldu.

Diyanet'ten Terzioğlu Kampüsü Camisi'ne 2.5 milyon TL yardım!

Diyanet İşleri Başkanlığı, ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü'nde yapımı süren 15 bin kişilik cami inşaatına 2.5 milyon TL yardım yaptı.

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü açıldı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açılan Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü ve Bakırköy Diş Hastanesi 40 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu.

ÇOMÜ Anafartalar Kampüsü yeniden yapılacak!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de şehir merkezinde bulunan Anafartalar Kampüsü; binaların fiziki durumlarının, güvenlik ve sağlık açısından kullanmaya elverişli olmadığı saptanarak kampüsün ve binaların periyodik olarak yeniden inşa edilmesi planlandı.

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Camisi'nde sona gelindi!

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Kampüsü'nde 6 minareli, 2 şerefeli, 10 bin kişi kapasiteli ve boğaz manzaralı caminin yapımı sürüyor. Caminin, tamamlandığında kentin en büyük ibadethanesi olacağı bildirildi.

çomü Terzioğlu Kampüsü Camisi Haberi

çomü Terzioğlu Kampüsü Camisi

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Kampüsü'nde yapımı süren 15 bin kişilik cami inşaatına Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2.5 milyon TL yardım yapıldı.


Terzioğlu Kampüsü Camii ve Müştemilatını Yaptırma Yaşatma Derneği'nin yapımını üstlendiği, 2 yıl önce ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü'nde temeli atılan ve inşaatı devam eden Terzioğlu Kampüs Camii'ne Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yardım yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından cami inşaatı için 2.5 milyon TL'lik yardım yapıldığını AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili  Bülent Turan açıkladı.


Grup Başkanvekili Bülent Turan, geçen hafta ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulundaki temel atma töreninde Terzioğlu Kampüs Camii için yardım talebini takip ettiklerini ve neticenin kısa süre içinde sonuçlandığını söyledi. Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla caminin inşası için 2.5 milyon TL'nin Terzioğlu Kampüsü Camii ve Müştemilatını Yaptırma Yaşatma...