16 / 05 / 2024

Concord İstanbul ruhsat aldı mı

Concord İstanbul ruhsat aldı mı

Fi-KENTDER ''Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' Başkanı Yasin Bektaş yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk Bey'den aldıkları bilgi doğrultusunda Fikirtepe Haber'e özel bir açıklamada bulundu...

Concord İstanbul Residence'ın 2'nci etabı kampanyayla satışta!

Teknik Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Concord İstanbul'un 2'nci etabında yeni bir kampanya başlattı. Projenin toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan 2'nci etabındaki rezidanslar kampanya kapsamında satışa sunuluyor.

Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı!

TEKNİK Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Fikirtepe’deki dönüşüm projesi Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Concord İstanbul’un toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan rezidans daireleri satışa çıktı.

Concord İstanbul'un ikinci etabında satışlar başladı!

FİKİRTEPE'de ilk ruhsatı alan firma olan Teknik Yapı, temelini attığı Concord İstanbul'un ikinci etabında yer alan dairelerin satışı için start verdi. Projede ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alacak.

Concord İstanbul ödemeleri!

Konut teslimlerinin 1. etapta 2016 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması öngörülen Concord İstanbul Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. İşte Concord İstanbul ödemeleri...

Kadıköy Concord İstanbul nerede?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul Konutları 6 bloktan meydana geliyor. Projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul nerede?

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap!

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap satışları başladı. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede yer alan daireler 338 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans 'ta yer alan konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. İşte Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat listesi...

Concord İstanbul'un ikinci etabı da satışta!

Teknik Yapı'nın Kadıköy'deki Concord İstanbul projesinde 2. etap satışa çıktı. 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor.

Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap!

Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap fiyatları minimum 338 bin 900 TL, maksimum 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında başlayacak.

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap fiyatları ne kadar?

2016 yılının Aralık ayında 1. Etap teslimlerinin, 2017 yılının Aralık ayında 2. Etap teslimlerinin gerçekleşeceği Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul 2. etap satılık daire!

Concord İstanbul 2. etap satılık daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.175 tane daireden meydana gelen projede 50 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul Konutları 6 blok halinde hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

Concord İstanbul 2 Etap Teknik Yapı!

Concord İstanbul 2 Etap Teknik Yapı projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Dairelerin 338 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 1.175 tane daire bulunuyor.

Concord İstanbul ruhsat aldı mı Haberi

Concord İstanbul ruhsat aldı mı


Teknik Yapı'da ikinci ruhsat işlemleri tamam, satış da sıkıntı yok. Fikirtepe Haber'in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden aldığı bilgiye göre Teknik Yapı'nın ikinci ada ruhsatını alması çok yakın. Fi-KENTDER tarafından Fikirtepe Haber'e yapılan özel açıklamada Teknik Yapı ikinci ada ruhsatı alması an meselesi. Fi-KENTDER' e müsteşarlık tarafından yapılan açıklama ve tüm detayları 

Teknik Yapı'nın evrak onayları tamam... 


Fi-KENTDER ''Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' Başkanı Yasin Bektaş yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk Bey'den aldıkları bilgi doğrultusunda  Fikirtepe Haber'e özel bir açıklamada bulundu.


Fi-KENTDER Başkanı Bektaş yaptığı açıklamada, Teknik Yapı'nın ikinci adası için her hangi bir engelinin kalmadığı Sayın Müsteşarımız Mustafa Öztürk Bey tarafından tüm evraklarının incelenerek onaylandığı bu inceleme ve onayın akabinde her hangi bir engel görülmeyerek...