28 / 04 / 2024

Concord İstanbulun ikinci etabı da satışta

Concord İstanbulun ikinci etabı da satışta

Teknik Yapı'nın Kadıköy'deki Concord İstanbul projesinde 2. etap satışa çıktı. 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor.

Concord İstanbul'da bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki Concord İstanbul'un ikinci etap satışlarında bahar kampanyası başlattı. Haziran ayına kadar sürecek kampanya kapsamında 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daireler yer alıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap'ta bahar kampanyası başladı!

İSTANBUL'UN kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Fikirtepe'de Concord İstanbul'u hayata geçiren Teknik Yapı, projenin ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ve 50 aya kadar sıfır faiz seçeneği sunuyor.

Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 48 metrekare ile 129 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Concord İstanbul projesinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projenin ikinci etabında 553 daire bulunuyor. Peki Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Concord İstanbul'un 3.etabında satışlar 6 ay sonra!

Fikirtepe'de ilerleyen Teknik Yapı, bölgedeki ilk projesi Concord İstanbul'un ilk etabında satışları tamamladı. Concard İstanbul'un ikinci etabınıda satışa sunan Teknik Yapı 3'üncü projeye 6 ay sonra 4'üncü projeye ise bir yıl sonra başlamayı planlıyor.

Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı!

TEKNİK Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Fikirtepe’deki dönüşüm projesi Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Concord İstanbul’un toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan rezidans daireleri satışa çıktı.

Concord İstanbul 2.etapta 338 bin 900 TL'ye!

Concord İstanbul'un 2'nci etap konut satışları başladı. 60 ay sıfır faiz seçeneği ile satılan konutlara ilginin yoğun olduğu belirtildi. Projenin ikinci etabında daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlıyor..

Concord İstanbul'un ikinci etabında satışlar başladı!

FİKİRTEPE'de ilk ruhsatı alan firma olan Teknik Yapı, temelini attığı Concord İstanbul'un ikinci etabında yer alan dairelerin satışı için start verdi. Projede ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alacak.

Concord İstanbul'un ikinci etabı da satışta!

Teknik Yapı'nın Kadıköy'deki Concord İstanbul projesinde 2. etap satışa çıktı. 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor.

Concord İstanbul ikinci etap fiyatları!

Concord İstanbul ikinci etap fiyatları 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Concord İstanbul Konutları'nda ikinci etap satışları başladı!

Fikirtepe'de ilk ruhsatı alan firma olan Teknik Yapı, temelini attığı Concord İstanbul'un ikinci etabında yer alan dairelerin satışı için start verdi. 2'nci etaptaki rezidans daireler yüzde 10 peşinat ve 50 aya sıfır faiz fırsatıyla görücüye çıkıyor.

Concord İstanbul'un ikinci etabı satışta!

Ekonomi Servisi - Teknik Yapı'nın Fikirtepe'deki projesi Concord İstanbul'un ikinci etap satışlarına başladı. Toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor.

Concord İstanbul ödeme seçenekleri!

İlk etap teslimleri Aralık 2016'da, ikinci etap teslimleri ise Aralık 2017'de gerçekleşecek olan Concord İstanbul Konutları 'nda satışlar devam ediyor. İşte Concord İstanbul ödeme seçenekleri...

Concord İstanbul'da ikinci etap satışta!

Teknik Yapı, İstanbul Fikirtepe’de hayata geçirdiği Concord İstanbul konut projesinde 2. etabı satışa çıkardı. Projenin yeni etabında 553 konut ve 10 ticari birim yer alıyor.

Concord İstanbulun ikinci etabı da satışta Haberi

Concord İstanbulun ikinci etabı da satışta

FİKİRTEPE'DE ilk ruhsatı alan firma olan Teknik Yapı, temelini attığı Concord İstanbul'un ikinci etabında yer alan dairelerin satışı için start verdi. Teknik Yapı'nın yüzde 100 mutabakat sağlayıp inşaatına başladığı ikinci adada yükselecek olan Concord istanbul 2'nci etaptaki rezidans daireler yüzde 10 peşinat ve 50 aya sıfır faiz fırsatıyla görücüye çıktı. 


36 AYDA BİTECEK 


Yaşam odaklı tasarlanan Concord İstanbul 2. etap projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor. Büyüklüğü brüt 48,24 ila 129,09 metrekare arasında değişen dairelerin tiplerine göre dağılımı ise 46 adet stüdyo, 322 adet 1+1, 166 adet 2+1 ve 19 adet 3+1 olarak gerçekleşiyor. 

Daire fiyatları ise 338 bin 900 liradan başlıyor, 3+1'lerde fiyat 958 bin 900 TL'ye kadar yükseliyor. Yaklaşık 650 milyon liralık bir...