09 / 05 / 2024

Confetti tasarım halıları

Confetti tasarım halıları

Oteller, eğlence mekanları ve eğitim kurumlarında güvenli ve hijyenik kullanım alanı oluşturan Confetti, özel tasarım proje halıları ile mimarların çözüm ortağı oluyor.

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

Huawei P60 Pro teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı! Peki, Huawei P50 Pro ne kadardı? 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Yakın zamanda duyurulması beklenen Huawei P60 Pro'nun teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu! Ayrıntılar için buraya tıklayın.

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Halıl Bursalı tarafından kuruldu.

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Şenel Öztürk, Tansu Öztürk ve Tayfun Öztürk ortaklığında kuruldu.

Liba Mimarlık Mühendislik Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liba Mimarlık Mühendislik Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Suat Dağlar tarafından kuruldu.

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

Hane Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 450 bin TL sermaye bedeli ile Halit Gürbüz tarafından kuruldu.

Asyanet Yapı Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyanet Yapı Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Abidin   Altuğ  ve Mehmet Alp tarafından kuruldu.

Confetti tasarım halıları Haberi

Confetti tasarım halıları

Oteller, eğlence mekanları ve eğitim kurumlarında güvenli ve hijyenik kullanım alanı oluşturan Confetti, özel tasarım proje halıları ile mimarların çözüm ortağı oluyor. Polyamid ve yün iplik çeşitleriyle farklı seçenekler sunan Confetti, dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. 


1994 yılından beri halı üretimi gerçekleştiren Confetti, duvardan duvara proje halıları ile otel zeminlerini kaplıyor. Farklı renk ve model seçenekleriyle özellikle mimarların dikkatini çeken Confetti proje halıları; anaokulu, kreş, eğlence mekanları ve otel gibi geniş alanlarda tercih ediliyor. Mimarlara modern çözümler sunan Confetti proje halıları, anti alerjik ve anti bakteriyel özellikleriyle hijyenik kullanım alanı sağlıyor. Confetti’nin, değişik zemin uygulamaları için 5 farklı taban seçeneği bulunan proje halıları,  dayanıklı ve güvenli yapısı ile tedarikçilerin en çok tercih ettiği ürün olarak ön plana çıkıyor.  


Confetti’nin tasarım ekibi...