27 / 04 / 2024

Confetti'den yeni özel tasarım proje halıları!

Confetti'den yeni özel tasarım proje halıları!

Oteller, eğlence mekanları ve eğitim kurumlarında güvenli ve hijyenik kullanım alanı oluşturan Confetti, özel tasarım proje halıları ile mimarların çözüm ortağı oluyor.



Oteller, eğlence mekanları ve eğitim kurumlarında güvenli ve hijyenik kullanım alanı oluşturan Confetti, özel tasarım proje halıları ile mimarların çözüm ortağı oluyor. Polyamid ve yün iplik çeşitleriyle farklı seçenekler sunan Confetti, dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. 


1994 yılından beri halı üretimi gerçekleştiren Confetti, duvardan duvara proje halıları ile otel zeminlerini kaplıyor. Farklı renk ve model seçenekleriyle özellikle mimarların dikkatini çeken Confetti proje halıları; anaokulu, kreş, eğlence mekanları ve otel gibi geniş alanlarda tercih ediliyor. Mimarlara modern çözümler sunan Confetti proje halıları, anti alerjik ve anti bakteriyel özellikleriyle hijyenik kullanım alanı sağlıyor. Confetti’nin, değişik zemin uygulamaları için 5 farklı taban seçeneği bulunan proje halıları,  dayanıklı ve güvenli yapısı ile tedarikçilerin en çok tercih ettiği ürün olarak ön plana çıkıyor.  


Confetti’nin tasarım ekibi tarafından mekanlara özel olarak dizayn edilen duvardan duvara proje halıları, özellikle kokuyu hapseden yapısıyla kalabalık mekanlarda kullanılıyor. Anti-alerjik, anti-statik ve anti-bakteriyel yapısıyla sağlıklı kullanım alanı sunan proje halılar, alev almazlık özelliği ile de kalabalık mekanlarda meydana gelebilecek kazalara karşı güvenli bir ortam sağlıyor. 


Geri Dön