29 / 04 / 2024

Contra Magazin

Contra Magazin

ABD dolarının hegemonyasına son vermek için dünya genelinde yürütülen kampanyanın giderek güçlendiğine vurgu yapan Avusturya merkezli Contra Magazin dergisi; Rusya, Türkiye ve İran'ın ABD dolarına 'elveda' dediğini yazdı.

Ünlüler yurt dışında da ev sahibi oldu!

Magazin sayfalarını süsleyen ünlü isimler kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor. Bazı ünlü isimler yatırım için ev alırken, bazıları ise yeni yaşamlarına hazırlık yapıyorlar..

Pandemiden kaçan ünlüler doğaya akın etti!

Magazin dünyasının ünlü isimleri koronavirüs pandemisinde kalabalık şehirlerden kaçarak doğayla iç içe yaşamı tercih etti. Birçok ünlü isim sakin kasabalardan arsa veya ev satın aldı.

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Contra Tec Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Contra Tec Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Davut Kemal Halava tarafından kuruldu.

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!

Magazin dünyasının ünlü isimleri reklam ve dizilerden kazandığı gelirleri gayrimenkule yatırıyor. Peki hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? İşte ünlü isimlerin gayrimenkul varlıkları...

Ünlülerin gayrimenkulde yeni gözdesi: Kaz Dağları!

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

Ünlüler yazlıklara kapandı!

Koronavirüs salgını boyunca magazin ve cemiyet hayatının önemli isimleri yazlıklara kapandı. Vaka sayılarının azalmaması nedeniyle o isimler kışı da yazlıklarında geçirecek. 

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Ünlülerin gayrimenkulde tercihi Bodrum oldu!

Magazin dünyasının ünlü simalarının yeni ev tercihleri Bodrum'dan oldu. Bodrum, bu yaz ünlü simaların ev aldığı gözde yer oldu...

Ozan Güven evini terk etti!

Sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Ozan Güven, magazin basınından saklanıyor. Ünlü oyuncu, görüntülenmemek için Levent'teki villasına gitmiyor.

Beren Saat yeni ev arayışına girdi!

Uzun zaman boşanma haberleri ile magazin gündeminden düşmeyen Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti aralarındaki buzları eritmiş gibiydi. Ancak iddialara göre; Beren Saat, emlakçılara haber gönderdi ve acil daire arayışına girdi.

Contra Magazin: Rusya Türkiye ve İran ABD dolarına elveda diyor!

ABD dolarının hegemonyasına son vermek için dünya genelinde yürütülen kampanyanın giderek güçlendiğine vurgu yapan Avusturya merkezli Contra Magazin dergisi; Rusya, Türkiye ve İran'ın ABD dolarına 'elveda' dediğini yazdı.

Şeyma Subaşı: 3 kişilik ev arıyorum!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşanma sonrasında magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Subaşı'dan Acun'un satılığa çıkarttığı ev ile ilgili açıklama geldi.

Contra Magazin Haberi

Contra Magazin

ABD'nin baskıcı politikalarına tepki olarak dolar kullanımını azaltma politikası izleyen ülkeler, bu konuda önemli ilerleme kaydetti.Bu bağlamda yeni süreçte uluslararası ticarette yerel paraların ve euronun kullanıldığını kaydeden Contra Magazin, özellikle Rusya, Türkiye ve İran'ın dolara 'elveda' dediğinin altını çizdi.

'ABD, ticari işlemleri takip etme imkanını kaybetti'

Contra Magazin'e konuşan İran Merkez Bankası Başkanı Abdülnasır Hemmati, Rusya ve İran'ın tüm ticari işlemleri yerel parayla yaptığına, İran-Türkiye ticaretinin yaklaşık yüzde 30-50'sinin euro ya da yerel parayla gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, bu eğilim sonucunda doların pazardaki payının azaldığını ve ABD'nin ticari işlemleri takip etme imkânından mahrum kaldığını söyledi.

'Yaptırımlar İran Merkez Bankası'nı etkilemez'

ABD'nin geçen hafta Tahran'a yönelik İran Merkez Bankası'nı da kapsayan bir yaptırım paketi kabul ettiğini ancak İranlı bankaların Amerikan finans sisteminden çıktığı için yaptırımların...