06 / 05 / 2024

Contract Hotel Expo Fuarı

Contract Hotel Expo Fuarı

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11-14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için şu ana kadar 150 firma kayıt yaptırdı.

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı bugün açılıyor!

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı 410 firma ve 3 bin 500'ün üzerinde marka ile Antalya Expo Center'da bugün kapılarını açıyor.

Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı 11 Kasım'da başlıyor!

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11-14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için şu ana kadar 150 firma kayıt yaptırdı.

Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı ne zaman yapılacak?

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11-14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için şu ana kadar 150 firma kayıt yaptırdı.

Dubai, 600 proje için Contract Hotel Expo’ya geliyor!

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11 -14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için 150 firma kayıt yaptırdı.

Dubaili yatırımcılar 11 Kasım'da Bursa'ya geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 11-14 Kasım arasında Türkiye'de ilk kez kapılarını açacak olan Contract Hotel Expo Bursa Fuarı'nı Dubaili yatırımcılara tanıttı. İşte ayrıntılar...

Dubaili yatırımcılar Bursa'ya geliyor!

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 11-14 Kasım tarihleri arasında Türkiye'de ilk kez kapılarını açacak olan Contract Hotel Expo (COHO) Bursa Fuarı'nı Dubaili yatırımcılara tanıttı.

M’Expo projesine, İstanbul'daki muhtarlardan destek geldi!

Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesine, İstanbul’daki mahalle muhtarlarından destek geldi. İstanbul Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı, Maltepe Dream Hill Hotel’de gerçekleştirildi.

Anfaş Hotel Equipment Fuarı, ziyaretçi portföyünü genişletiyor!

Antalya Expo Center'da düzenlenecek 26. Anfaş Hotel Equıpment Uluslararası Konaklama Ve Ağırlama Ekipmanları ihtisas Fuarı, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisini ağırlayacak.

Anfaş Hotel Equipment Fuarı 21-24 Ocak'ta!

Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da 26'ncı kez kapılarını açacak...

Maltepe Fuarı'nın adı belli oldu: M’Expo Center!

Maltepe Belediyesi’nin öncülüğünde, Maltepe’de kurulacak ve M’Expo Center adını alacak “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi” projesi için Cevahir Hotel İstanbul Asia’da bir bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenlendi.

Anfaş Hotel Equipment Fuarı'na 2 bin 500 marka katıldı!

Antalya'da, 21- 24 Ocak 2015 tarihleri arasında Expo Center'da açılacak 26. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları ihtisas Fuarında katılımcı rekoru kırıldı...

Rox Hotel Çobançeşme'de açıldı!

İstanbul Atatürk Havalimanının çok yakınında ve CNR Expo Fuar Merkezinin karşısında konumlanmış olan, Rox Oteller zincirinin ilk halkası olan “Rox Hotel Çobançeşme”, ilk rezervasyonlarını almaya başladı.

Hotel Old Cataract tekrar açıldı!

Viktoryen tarzda pembe granitten yapılmış, Mısırın en ihtişamlı dönemlerinin harika bir örneğini sergileyen Hotel Old Cataract üç yıl aradan sonra tekrar açıldı ve dünyanın ünlü zenginlerini ağırlamaya yeniden hazır hale geldi

Contract Hotel Expo Fuarı Haberi

Contract Hotel Expo Fuarı

Odası (BTSO) öncülüğünde fuarcılık alanında atağa kalkan Bursa, uluslararası nitelikte yeni fuarlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. BTSO’nun liderliğinde Türkiye’de otel, restoran, cafe ve hastane sektörüne kontrat işleri yapan güçlü tedarikçileri ilk kez bir araya getirecek olan Contract Hotel Expo Bursa (COHO-Hotel, Restoran, Hastane ve İkram Endüstrisi İş Kontratları Fuarı) 11-14 Kasım tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. COHO Danışma Kurulu Üyeleri, fuar öncesinde dünya ekonomisine yön veren önemli şehirlerden Dubai’ye çıkarma yaptı. 2015 yılında 11,5 milyon kişinin ziyaret ettiği Dubai’de 2015-2020 yılları arasında 600 otelin hayata geçirilmesi planlanıyor. 5 yıl içinde 80 bin odanın daha faaliyete geçeceği kentte önemli temaslarda bulunan heyet, Dubai’de bir dizi iş görüşmesi gerçekleştirdi. COHO Fuarı Danışma Kurulu, özellikle...