04 / 05 / 2024

çöp sistemleri

çöp sistemleri

Aliağa Belediyesi çevre ve halk sağlığı açısından büyük önem taşıyan, kenti daha çağdaş bir görünüme kavuşturacak yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Aliağa'da çöp konteynerleri yer altına alındı...

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Yurdakul ve Muhammet Yurdakul ortaklığında kuruldu.

Özaybi İnşaat İskele Ve Kalıp Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaybi İnşaat İskele Ve Kalıp Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Ahmet Özaybi tarafından kuruldu.

Karabük Grup Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Altun tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Sevgi tarafından kuruldu.

Fa İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fa İskele Ve Kalıp Sistemleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alameşe tarafından kuruldu.

Astek Köpük Beton Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astek Köpük Beton Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin sermaye bedeli ile Burak Kezer tarafından kuruldu.

Mega projelerde Doka'nın kalıp sistemi tercih ediliyor!

Doka Kalıp-İskele Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ender Özatay, ''Osmangazi ve 1915 Çanakkale köprüleri ile Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki İhsaniye ve Çayırköy köprülerinde Doka'nın kalıp sistemleri tercih edildi" dedi.

Mec Tasarruf ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mec Tasarruf ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cumhur Kaliç ve Eyyüp Gökçeimam ortaklığında kuruldu. 

Altun Taş Kalıp Ve İskele Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Altun Taş Kalıp Ve İskele Sistemleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Altuntaş tarafından kuruldu.

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Aktel tarafından kuruldu.

Efe İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Fazloğlu tarafından kuruldu. 

çöp sistemleri Haberi

çöp sistemleri

Aliağa Belediyesi Cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerini yer altına alarak kent estetiği, çevre ve halk sağlığı açısından önemli bir çalışmaya imza attı. Şimdilik kentin 10 pilot noktasında denenen sistem beklenen sonuçları verirse yaygınlaştırılacak. 


ÇÖPLER YERALTINA ALINIYOR

İlçeyi 10 ayrı bölgeye ayırarak 80 kişilik ekibiyle 3 Bin 500 çöp konteynırından günde yaklaşık 65 bin kg çöpü toplayarak kente nefes aldıran Aliağa Belediyesi Temizlik işleri ekipleri görüntü estetiğini bozan ve halk sağlığını olumsuz yönde etkileyen çöp konteynerlerini geliştirilen özel hidrolik sistemle yer altına alıyor. 

Uygulanan proje ile öncelikli olarak on ayrı pilot bölgede çöp toplama noktası belirlendi ve modern çöp depolama konteynerleri vatandaşın beğenisine sunuldu. İlçedeki katı atıkların daha planlı ve insan sağlığına uygun biçimde toplanmasını sağlamak amacıyla geliştirilen uygulama vatandaşların isteği doğrultusunda yaygınlaştırılacak. 


HALK...