09 / 05 / 2024

Cordella teslim zamanı

Cordella teslim zamanı

İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da hayata geçirilen Cordella projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor.

Greenox, Türkiye’nin “En Yeşil Binası” seçildi!

Teslim zamanı yaklaşan Greenox projesi ,  Sign of the City Awards’de “En Yeşil Bina” kategorisinde kazanan proje oldu. Greenox, Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikası’na sahip binası seçilmişti..

Kuleli Evleri Bomonti’de teslimler başladı!

Yıldırım Yapı Grubu tarafınfan inşa edilen Kuleli Evleri Bomonti’de teslim zamanı geldi. İstanbul’un çekim merkezinde yapılan proje 20 ayda tamamlandı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde teslim zamanı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşıldı. Projede teslimler bu ay içinde gerçekleşecek.

Beytepe Elit Manzara teslim zamanı!

Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Peki Beytepe Elit Manzara teslim zamanı belli mi?

Toya Moda Evleri'nde taksitler teslimde başlıyor!

Toya Yapı imzasını taşıyan Toya Moda Evleri'nde aylık taksit ödemeleri teslim zamanı başlıyor. Toya Moda Evleri projesinde ödeme kampanyası 24 Nisan'a kadar sürecek...

Vira İstanbul Evleri'nde 0,88 faizle ödeme imkanı!

Vira İstanbul Evleri'nde 0,88 faizle banka kredili ödeme imkanı sunuluyor. Ağustos 2018 yılında teslim edilecek olan Vira İstanbul projesinde peşinat teslim zamanı veriliyor...

NCadde Business'ta erken teslim zamanı!

İnşaat sektöründe bugüne kadar toplam 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat'ın NCadde Business projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor.

216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy'de tapu teslim zamanı!

216 Yapı'nın 216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy projelerinden ev alanlara erken teslimden sonra şimdi de tapuları veriliyor. Her iki projede yaşayanlar 30 -31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan törenle tapularını alabilecek.

Esenler Oruçreis kentsel dönüşüm konutlarında teslim zamanı!

Esenler Oruçreis Mahallesi kentsel dönüşüm konutları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun da katılacağı törenle yarın hak sahiplerine teslim edilecek.

Kartal Cordella Twins ne zaman teslim?

Kartal Cordella Twins ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Cordella Tiwns projesi 7 dönüm alan üzerinde 25 katlı 2 blok halinde yükseliyor

Sun Flamingo Park ödemeleri!

Sun Flamingo Park ödemeleri 24 ay vade farkı olmadan ayda 2 bin 500 TL ödemeli olarak yapılıyor. Kalan tutar ödemesi teslim zamanı banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor...

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ne zaman teslim?

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2015 olarak belirlendi. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla'da konutların 2015 senesi içinde Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor

Tuzla Cordella teslim tarihi!

Tuzla Cordella teslim tarihi olarak belirlenen tarih ay ve yıl olarak haberimizde yer alıyor

Cordella teslim zamanı Haberi

Cordella teslim zamanı

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelene Cordella projesi Kayıhan Yapı imzası taşıyor. Proje İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da konumlandırılıyor.


Fiyatlarının 200 bin liradan başlangıç gösterdiği Cordella projesinin 2015 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.



Cordella projesinin daire alanları!


1 oda 1 salon daireler net 41-57 metrekare, brüt 77 -110 metrelare,

2 oda 1 salon daireler 64-126 metrekare, brüt 96-203 metrekare,

3 oda 1 salon daireler net 87-172 metrekare, brüt 136-231 metrekare olarak belirlendi.


Cordella projesi üç etap şeklinde tasarlandı. Projenin sosyal olanakları arasında kreş, 400 metrekarelik açık yüzme havuzu, bahçe alanları, spor alanları ve yürüyüş alanları bulunuyor.



Cordella projesinin ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat eriliyor. Kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 18 aya kadar...