02 / 05 / 2024

Cordella Twins daire fiyatları

Cordella Twins daire fiyatları

Keyfi ve konforu yaşatacak Cordella Twins İstanbul’un yeni merkezi Kartal’da yükseliyor.Güvenli ve prestijli bir yaşam, Cordella Twins ile birlikte Kartal’ın eşsiz Adalar manzarasıyla buluşuyor.

Kartal Cordella Twins'te 239 bin liraya!

Cordella Twins, 3 bin 800 TL'den başlayan metrekare fiyatlarıyla satılacak. Projede 1+1 daireler 239 bin TL, 2+ldaireler 419 bin TL, 3+1 daireler 599 bin TL fiyatlarla başlıyor.

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Çiftçi Grup tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen Çiftçi Twins projesi satışa çıktı. Peki Çiftçi Twins'te hangi konut tipleri yer alıyor? Çiftçi Twins'te daire fiyatları ne kadar? İşte Çiftçi Twins ile ilgili ayrıntılar...

Selenium Twins'te icradan 3.2 milyon TL'ye satılık daire!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Dikilitaş'taki Selenium Twins Residence'ta bulunan daireyi satışa çıkardı. Dairenin satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kartal Cordella satış fiyatları!

Kartal Cordella satış fiyatları 254 bin liradan başlıyor. Kayıhan Yapı projesi Kartal Cordella Evleri'nde 215 daire ve 3 ticari birim yer alıyor...

Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!

Cordella Twins projesi Cordella Kartal adıyla satışa sunulacak. Yüzde 12 lansman indirimi uygulanan proje 15, 16 ve 17 katlı olarak tasarlanan 3 blok halinde inşa ediliyor.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık!

5 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen Cordella Tuzla projesinde daire alanları 77 metrekareden başlagngıç gösteriyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödemeleri kapsamında banka kredisiyle taksitlendirme sağlanıyor.

Cordella Tuzla adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Cordella Tuzla Konutları!

Cordella Tuzla Konutları 5 blok halinde yükseliyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Selenium Twins'te icradan 2.3 milyon TL'ye daire!

Fulya Selenium Twins projesi içerisinde yer alan 135 metrekare yüzölçümüne sahip daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 23 Haziran 2015 günü açık artırma usulüyle satılıyor.

Selenium Twins'te icradan 2.3 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi; İstanbul Beşiktaş'ta yer alan Selenium Twins projesindeki daireyi satışa çıkarıyor. B blokta yer alan dairenin toplam bedeli 2 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Selenium Twins'te icradan satılık daire!

Selenium Twins projesinde yer alan 10 kapı numaralı daire 2 milyon 300 bin TL bedelle İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 10 Şubat 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Cordella Twins Kartal'da 419 bin TL'ye 2+1!

Cordella Twins Kartal'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, bahçe katı ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 419 bin TL'den başlıyor.

Cordella Twins daire fiyatları Haberi

Cordella Twins daire fiyatları

İnşaat sektörünün iki güvenilir firması Kayıhan Yapı ve Scon Yapı, Kartal’da kentsel dönüşüm projesi olan “Cordella Twins” projesiyle deneyimlerini bir araya getiriyor.

Kentsel dönüşümle birlikte İstanbul’un önemli bir merkezi haline gelen Kartal’da Metro, Marmaray gibi iki alternatifli demiryolu ulaşımına yakın, E5 Karayolu ve sahil yoluna eşit mesafede yükselecek olan Cordella Twins projesi; Adalet Sarayı, Kartal Eğitim-Araştırma Hastanesi ve önemli hizmet kurumlarına yakınlığıyla da merkezi bir lokasyonda hayata geçirilecek. 

7.000 metrekare arsa alanında 23 ve 25 katlı 2 bloktan meydana gelen Cordella Twins’te 1+1, 2+1, 3+1, bahçe katı ve dubleks daire tipleri olmak üzere toplamda 203 daire yer alacaktır. Bunun yanında projede perakende sektörünün en büyük markalarından biri olan Migros’un bulunacağı bir market alanı olmak üzere toplam 3 adet ticari alan bulunmaktadır.

Sanayi...