03 / 05 / 2024

Corendon Turizm projeleri

Corendon Turizm projeleri

1997’de Hollanda’da Yıldıray Karaer ve Atılay Uslu tarafından kurulan Corendon Turizm Grubu, 650 milyon dolar ciroyla 2013’te Hollanda ve Belçika tur operatörleri arasında ilk 3’e girdi.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Corendon en büyük otelini açacak!

2018 hedeflerini açıklayan Corendon Turizm Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon Hotels and Resorts ismi altındaki otel zincirine de 2018'de iddialı bir otel daha ekleyeceklerini ifade etti.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Corendon Turizm'den yurtdışına otel atağı!

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

İbiza'da ilk Türk oteli açıldı!

Yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, İspanya'daki oteli Marble Stella Maris'in açılışını gerçekleştirdi.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Corendon Turizm Grubu 2 otel daha açtı!

2014 sezonu itibariyle otelcilik sektöründe büyük bir atak yaparak adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu, bünyesine 2 yeni otel daha eklediğini açıkladı.

Corendon Turizm Grubu, Amsterdam'da 3. otelini açacak!

Hollanda ve Türkiye'nin önde gelen turizm gruplarından Corendon, Avrupa'da yatırım atağına kalktı. Türkiye'de 5, Amsterdam'da da 2 oteli bulunan grup Amsterdam, Barselona ve İbiza'yı da radarına aldı.

Corendon Turizm projeleri Haberi

Corendon Turizm projeleri

2013’te 750 bin Hollandalı ve Belçikalı, Corendon’u tercih ederken bunlardan 500 bininin tatil tercihi Türkiye oldu.

Corendon Turizm Grubu’nun bünyesindeki Antalya merkezli Corendon Airlines ise bugün 36 ülkede 150 havalimanına uçan uluslararası bir havayolu konumuna ulaştı. Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, 2014 Nisan ayı itibariyle Almanya pazarına hızlı bir giriş yaptıklarını ve bu yıl taşıyacağı Alman turist hedefini yaklaşık 15 havalimanından 250 bin koltuk olarak belirlediklerini bildirdi.


Otelcilik hizmeti de var

Corendon Turizm Grubu, 900’ün üzerinde personeli istihdam eden; Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines, Corendon Touristic, Corendon Travel Holland, Corendon Travel Belgium ve Corendon Hotels gibi sektörlerinde söz sahibi şirketleri bünyesinde barındırıyor. Grup, işlettiği otel sayısını 5’e çıkararak otelcilik sektöründeki yatırımlarını genişletti.


Hedef 2.5 milyon yolcu

Corendon Airlines, 2014’te yüzde 10-15 büyümesi...