09 / 05 / 2024

Corendon Turizm yatırımlara devam ediyor

Corendon Turizm yatırımlara devam ediyor

Corendon Turizm Grubu, rotayı yurtdışına çevirdi. Türkiye'de 5, Amsterdam'da 2 oteli bulunan şirket, Barselona ve İbiza'da da otel açmak için kolları sıvadı.

Turizm yatırımları için tahsis edilen araziler mecliste!

Turizm yatırımları için tahsis edilen araziler mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bu arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sevakin Adası ortaklığı bir turizm yatırımı!

Sudan Turizm Bakanı Muhammed Ebu Zeyd Mustafa, Türkiye ve Sudan arasındaki Sevakin Adası konusundaki ortaklığın, "turizm yatırımlarını geliştirme" programından ibaret olduğunu açıkladı. 

Sürmeliler Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sürmeliler Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazan Sürmeli, Füsun Sürmeli ve Mehmet Sürmeli ortaklığında kuruldu.

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisi Tebliği 2018!

Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Usul ve Esaslar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İnal Lafiş, Görkem Karaca, Kamil Can Gemici ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu. 

Saden Gayrimenkul Turizm Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saden Gayrimenkul Turizm Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emad Fareed M Abduljawad ve Maher Albarrage ortaklığında kuruldu.

Ttk Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ttk Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Tutuk tarafından kuruldu.

Emlak Bankası ithal ikameci yatırımlara destek olacak!

Emlak Bankası'nın bir yıl içinde 250 milyon dolar sermaye ile faaliyete başlaması bekleniyor. Başkan Zeki Sayın, ithal ikameci yatırımlara destek sözü verdi.

Turizm yatırımcılarına yapılan arazi tahsisleri TBMM'de!

Turizm yatırımlarını artırmak için yerli ve yabancı yatırımcılara yapılan arazi tahsisleri ve Mersin-Tarsus-Kazanlı turizm bölgesinin ne zaman açılacağı konusu meclis gündemine taşındı..

Sıra Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sıra Turizm Yatırım Anonim Şirketi Osman Faik Bilge ve Enis Can Bilge ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özilhan Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özilhan Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Tuncay Özilhan, Tülay Aksoy, Emine Özilhan ve Takip Altuğ Aksoy ortaklığında 25 milyon 495 bin 68 TL ile bugün kuruldu.

Selis Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Selis Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kaya tarafından kuruldu.

Corendon Turizm yatırımlara devam ediyor Haberi

Corendon Turizm yatırımlara devam ediyor

Corendon Turizm Grubu, rotayı yurtdışına çevirdi. Türkiye'de 5, Amsterdam'da 2 oteli bulunan şirket, Barselona ve İbiza'da da otel açmak için kolları sıvadı. Hollanda ve Türkiye'nin önde gelen turizm gruplarından Corendon, Avrupa'da yatırım atağına kalktı. Türkiye'de 5, Amsterdam'da da 2 oteli bulunan grup Amsterdam, Barselona ve İbiza'yı da radarına aldı. Barselona'daki oteli Corendon, İbiza'daki oteli ise Stella Maris Paraiso işletecek. Corendon Turizm Grubu'nun kurucularından Atılay Uslu, Amsterdam'da üçüncü oteli açmak için çalışmalara başladıklarını belirtti. Uslu, "İbiza'da Stela Maris Paradise'ı 30 milyon euroya aldık, 320 odamız olacak. Barcelona'daki oteli ise 25 yıllığına kiraladık. Amsterdam'da Sony binasını geçtiğimiz aralıkta İsrailli bir yatırımcıdan 15.5 milyon euroya almıştık. Binayı havalimanına yakın olduğu için airport otele dönüştürmek için görüşüyoruz. Eğer otelde karar kılınırsa 560 odası...