08 / 05 / 2024

Çorlu Asker Hastanesi

Çorlu Asker Hastanesi

Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Çorlu Asker Hastanesi'nin tarihi yapı olarak tescillenmesine karar verdi.

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Gümüşsuyu Asker Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Gümüşsuyu Asker Hastanesi'nin Beyoğlu Göz Hastanesi'ne verilmesi kararı mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çorlu Adliye Sarayı Mayıs 2018'de tamamlanacak!

Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam edenyatırım projelerini ziyaret etti. Yüksel, 100 dönüm üzerinde inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde, Çorlu Adliye Sarayı'nın ise 2018 Mayıs'ta tamamlanacağını dile getirdi.

Malatya'da sağlık yatırımları için arsa devri!

Malatya Büyükşehir ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Yeşiltepe’de yer alan Asker Hastanesi ile mevcut Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki arsanın devrine ilişkin hazırlanan protokol imzalandı.

Derince'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

KOCAELİ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Asker Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki arsaya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

Çorlu Asker Hastanesi 'tarihi yapı' olarak tescillenecek!

Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Çorlu Asker Hastanesi'nin tarihi yapı olarak tescillenmesine karar verdi.

Çorlu Askeri Hastanesi TOKİ’ye mi verilecek?

Cumhuriyet döneminin ilk yapılarından olan tarihi Çorlu Askeri Hastanesi’nin kaderi belli oluyor. Koruma Kurulu, yarın tarihi yapıyla ilgili son kararını verecek.

İzmir Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

İzmir Asker Hastanesi, askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığına devredilmesi sebebiyle İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hatay Ek Hizmet Binasına dönüştürüldü.

Kars Sarıkamış'taki askeri hastane, devlet hastanesine devredildi!

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki 134 yıllık Asker Hastanesi, Sarıkamış Devlet Hastanesinin ek binası olarak hizmet vermeye başladı.

Erzincan Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

Erzincan Asker Hastanesi, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Işıkpınar Ek Hizmet Binası oldu.

Mareşal Çakmak Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

Palandöken Dağı eteklerindeki 225 yatak kapasiteli Mareşal Çakmak Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi. Hastanenin adı Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi oldu.

Çorlu Devlet Hastanesi'nin önüne sinyalize kavşak yapılıyor!

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Sinyalize kavşak ile birlikte Çorlu Devlet Hastanesi önünde yaşanan sıkıntılar da ortadan kalkacak” dedi.

Çorlu İrmet Hastanesi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu’da İrmet Hastanesinin açılışını yaptı. r. Ahmet Türker’in sahibi olduğu hastanenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Çorlu Asker Hastanesi Haberi

Çorlu Asker Hastanesi

15 Temmuz darbe girişimin ardından yurt genelinde askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesiyle Çorlu'da 1936 yılında yapılan Çorlu Asker Hastanesi de Çorlu Devlet Hastanesi Münür Alkan Binası adını alarak sivil vatandaşlara açıldı.


Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, tarihi hastane binasında incelemelerde bulundu. Hastane bahçesindeki incelemeler sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kurul Başkanı Fikret Bayhan, ''Burada ekibimiz ile birlikte birtakım incelemelerde bulunuyoruz. İncelemelerimiz sonucunda gerekli kararı alacağız.'' dedi. 


Yapılan incelemelerin ardından Çorlu Belediyesi'ne giden heyet, burada toplantı yaptı.


Heyeti karşılayan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, buranın tarihi yapı olarak kalmasını arzu ettiklerini söyledi. 


Kurul, Çorlu Asker Hastanesi olarak bilinen binanın tarihi yapı olarak tescillenmesine karar...