27 / 04 / 2024

çorlu pazar yatırımları

çorlu pazar yatırımları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan kapalı pazaryeri projesi imza törenine katıldı.

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

Turizm yatırımlarına ajans desteği!

Turizm sektörü ve pazarının ihtiyaçlarını, eğilimlerini belirleyerek ilgililere tavsiyelerde bulunacak olan yatırım ajansı, turizm potansiyelinin tüm yönleriyle değerlendirilerek ülke ekonomisine kazandırılmasına, turizm yatırımlarının ve ülke ekonomisindeki payının arttırılmasına yönelik çalışmalar

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Sırbistan Sancak'ta Türk yatırımları artacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Sancak'taki Novi Pazar Belediye Başkanı Nihad Bisevac ile görüştü. Bilgiç, Sancak'ta Türk yatırımlarının artacağını söyledi.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı 'konut' yatırımlarıdır!

TSKB Gayrimenkul genel müdürü Makbule Yönel Maya Türkiye’deki fırsatlar ve sektörün yabancı yatırımcılar için çekiciliği hakkındaki fikirlerini belirtti. Maya, "Türkiye Gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı hiç kuşkusuz “konut” yatırımlarıdır." dedi

İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de ofis yatırımlarını artırdı!

ANADOLU Gayrimenkul, İstanbul Teknik Üniversitesi ile "Değişen Ofis Alanı Kullanımı Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi" adlı rapor hazırladı. Raporda yeni yatırımların farklı alt merkezlere doğru kaymaya başladığı vurgulandı..

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne yapılan yatırımlar devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile dünya çapında kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Cumartesi ve pazar gününü Erciyes'te geçirenlerin bilançosu 60 bin kişi olarak açıklandı.

Makbule Yönel Maya: Galataport projesi Karaköy'deki otel yatırımlarını hızlandırdı!

Halk arasında daha çok Galataport ihalesi olarak bilinen Salı Pazarı Kruvaziyer Limanı Projesi Karaköy'e hareket getirdi. İhale sonrası özellikle bölgedeki otel yatırımları da hız kazandı.

Geri dönüşüm sektöründe yeni yatırımlar yolda!

Türkiye'deki atık yönetimi ve geri dönüşüm sektörü, hem özel sektörün hem de yerel yönetimlerin katkılarıyla 5 milyar Euro'luk bir pazar haline geldi. Bu sektörde yeni yatırımlar yolda...

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

çorlu pazar yatırımları Haberi

çorlu pazar yatırımları


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılacak olan kapalı pazaryeri projesi imza törenine katıldı.


Çorlu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın yanısıra, CHP Çorlu ilçe Başkanı İsmail Akar, Danışmanlar Şeref Çetin, Neşat Erdoğan ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Çorlu Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir ile Pazarcı esnafının da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan ve proje ile ilgili bilgiler veren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan "Çok heyecanlıyım, çünkü bu proje benim yıllardır hayalini kurduğum bir projeydi, bu projeyi bugün gerçekleştirmekten dolayı mutluyum. Herkesin ulaşabileceği kolay yerde olan bu proje kıskanılacak bir proje olacaktır" dedi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından  Çorlu'da yapılan ve yapılacak projelerle ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir...