02 / 05 / 2024

Çorlu Tarihi Belediye Binası

Çorlu Tarihi Belediye Binası

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; yapılan toplantıda imar planları, yeni yerleşim alanları, kentsel dönüşüm, nüfus artışı, göçün kentleşmeye etkileri konularında, yapı sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Sultangazi'de 2 adet arsa ile 2 adet arazi ve 1 iş yeri satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ihale tarihi ve fiyatlar...

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Trabzon Tarihi Belediye Binası açıldı!

Toplu açılış töreni için Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meydan Parkı II. Etap Kentsel Yenileme Projesi ve bu kapsamda yeniden restore edilen tarihi Belediye binasını hizmete açtı.

Van'daki Tarihi Belediye Pasajı yeniden açıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentte 2011 yılında meydana gelen depremlerde ağır hasarlı olduğu ve ruhsatı yenilenmediği gerekçesiyle kapatılan Tarihi Belediye Pasajı mahkeme tarafından yeniden açıldı.

Çorlu Belediye Meclisi'nde imar konuları karara bağlandı!

Çorlu Belediye Meclisi Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı. Meclis Toplantı Salonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirildi.

Çorlu Asker Hastanesi 'tarihi yapı' olarak tescillenecek!

Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Çorlu Asker Hastanesi'nin tarihi yapı olarak tescillenmesine karar verdi.

Çorlu Belediye Meclisi'nde plan değişikliği Komisyon'da!

Çorlu Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Çorlu Belediye Meclisi'nin Ekim gündeminde imar var!

Çorlu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediye meclisinin gündemde bulunan konulan görüşmek üzere Ekim ayı olağan toplantısını 5 Ekim 2016 Çarşamba günü saat 14:00'de yapacağı kaydedildi.

Çorlu Belediye Meclisi Eylül toplantısında imar görüşüldü!

Çorlu Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Çorlu Belediye Meclisi Mayıs toplantısında imar değişikliği görüşüldü!

Çorlu Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Çorlu Belediyesi 2. Başkanvekili İskender Coşkun başkanlık etti. Türk tarafından meclise sunulan komisyon raporu, komisyon raporu doğrultusunda oybirliği ile kabul edildi.

Çorlu Belediye Meclisi Mart toplantısında imar değişikliği onaylandı!

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında Çorlu Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Çorlu Belediye Meclisi toplantısında imar değişikliği talebi onaylandı.

Çorlu'da yapı denetim masaya yatırıldı!

Çorlu Tarihi Belediye binasında gerçekleştirilen toplantıda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk hazır bulundu.

Çorlu Tarihi Belediye Binası Haberi

Çorlu Tarihi Belediye Binası

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan "Gönül Sohbetleri" toplantıları kapsamında Çorlu'da faaliyet gösteren büyük ölçekli yapı firmaları yetkilileri ile bir araya geldi. Çorlu Tarihi Belediye binasında gerçekleştirilen toplantıda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk hazır bulundu.

Çorlu Tarihi Belediye Binası'nda geçtiğimiz dönemde "Gönül Sohbetleri"  toplantılarında mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve derneklerle çeşitli toplantılar gerçekleştiren Başkan Baysan bu kez yapı firmaları yetkililerini ağırladı.


Toplantının başlangıcında Çorlu'ya kazandırılan Tarihi Belediye Binası'nın yapısal özellikleri, tarihi ve restorasyon çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler aktaran Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; Çorlu'nun 90'lı yıllardan günümüze kentleşme sürecine dikkat çekti.


Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; yapılan toplantıda imar planları, yeni yerleşim alanları, kentsel dönüşüm, nüfus artışı, göçün kentleşmeye etkileri konularında, yapı sektöründe...