07 / 05 / 2024

çorludaki su sistemi

çorludaki su sistemi

Tekirdağ 'ın Çorlu ilçesine bağlı Seymen Köyü sınırları içerisinde yer alan ormanlık alanda kuvarsit kum ocağı yapılmak isteniyor. 1800 dönümlük orman arazisinin yok olacağı gözlemleniyor.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

Selçuklu Av Köşkü'ndeki kazı çalışmalarında su sarnıcı bulundu!

Antalya Kemer'de Selçuklu Av Köşkü'nde yeniden başlanılan kazı çalışmalarında, su sarnıcı ve kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.

Royal Garden Kartal’da su tüketimi aidatları düşürecek!

12 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Royal Garden Kartal Residence’da gri su sistemi uygulaması yapılacak. Atık sular bahçe kullanımında yeniden değerlenecek. Su tüketimi azalan projede aidatlar da düşük olacak.

Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle hizmete girdi!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Mezitli Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Kırşehir Su Temini Sistemi çalışmaları ne durumda!

Kırşehir su temini sistemi’nin rehabilitasyonu ve scada kurulumu projesi çalışmaları devam ediyor. Bahçeci, “Çalışmalar kapsamında su şebekesinde insan sağlığına zararlı olan asbest boruları, polietilen tipi borularla değiştirilmeye devam ediyor." dedi.

Gürpınar Su Ürünleri Hali hizmete giriyor!

ÖZİDAŞ tarafından işletmeciliği yürütülecek olan Gürpınar Su Ürünleri Hali yeni balık sezonu ile hizmete giriyor. E-Mezat sistemi ile ürünler, elektronik ortamda alıcı ve satıcıyı bir araya getiriyor.

Erdemli su temin sistemi rehabilitasyonu projesi toplantısı yapıldı!

Yaklaşık 13 milyon avro tutarındaki proje sayesinde, AB standartlarında su ve atık su yönetimi hizmetleri sağlanarak halk sağlığını tehdit eden unsurlar asgari düzeye indirilmiş olacak

Erdemli su temin sistemi rehabilitasyon projesi başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile başlatılan “ Erdemli Su Temin Sisteminin Rehabilitasyonu ve Deniz Deşarjı Yapım İşi ” başlangıç toplantısı düzenlenecek.

Jet Fadıl’a Ponzi suçlaması!

Yaklaşık 1 yıldır taahhüt edilen kira gelirleri ödenmeyen Caprice Gold mağdurları ilk kez suç duyurusu yaptı. Mağdurlar, saadet zinciri benzeyen ‘Ponzi sistemi’ ile dolandırıldıklarını savundu.

Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi Afyon'da tanıtıldı!

Armutlu Belediyesi'nin hazırladığı Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi (ARJESS) Afyon'da düzenlenen seminerde tanıtıldı. Jeoloji Mühendisi Serkan Cebeci, 150 Milyonluk Yatırım Gelecek ARJESS Projesi'nin sonuçlarına değindi.

çorludaki su sistemi Haberi

çorludaki su sistemi

Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısı yapmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ersay Madencilik şirketi yetkilileri önceki gün köye geldi. Köylüler toplantıya katılmayınca boş salonda rapor tutup...