05 / 05 / 2024

cornerlife güneşli altın kampanyası

cornerlife güneşli altın kampanyası

Cornerlife Güneşli projesinde son daireler de tükeniyor. Konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden kampanya kapsamında şimdiye kadar 1 kilo 722 gram altın konut sahiplerine teslim edildi.

Cornerlife Güneşli 'den ev alana altın hediye!

Cornerlife Güneşli 'den konut alanlara dairenin metrekaresi kadar gram altın hediye edilecek. Yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya, kalan son 80 daireyi kapsıyor. Konutların bu kampanyayla satılması halinde hediye edilecek altın miktarı ise 10 kiloyu bu

Cornerlife’ın yanı başında yeni bir proje daha! Corner Ofis!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı, Cornerlife Güneşli’den sonra yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Cornerlife’ın hemen arkasında konumlanan Corner Ofis projesinin Şubat 2014’te satışa çıkması planlanıyor...

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

''Ne zaman altın almalıyım?'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Altındaki yükselişler karşısında ''Ne zaman altın almalıyım'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor! Pür dikkat bakın.

Güneşli'deki 24 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi Riskli Alan Sınırları İçerisindeki 24 bin metrekarelik Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Evrim Akın Güneşli'den ev aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran oyuncu ve sunucu Evrim Akın, Güneşli'den 4 oda 1 salon bir daire aldı.

Huzurlu Marmara Güneşli yakında satışta!

Huzurlu Marmara Güneşli projesinin ön talep sürecinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Huzurlu İnşaat, yakın zamanda satışların başlayacağı projesinde büyük bir fırsat sunmaya hazırlanıyor.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Core Living Güneşli'de ön talepler toplanıyor!

Core Living Güneşli'de ön talepler toplanıyor. Core Living Güneşli projesi 361 konut, market, cafe, restoran ve dükkanlar olacak...

cornerlife güneşli altın kampanyası Haberi

cornerlife güneşli altın kampanyası


Emlak sektöründe bir ilki oluşturan altın kampanyasıyla adından söz ettiren Cornerlife Güneşli projesinde son daireler de tükeniyor. 


Konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden kampanya kapsamında şimdiye kadar 1 kilo 722 gram altın konut sahiplerine teslim edildi. 


Beyaz jnşaat-Keleş İnşaat ortaklığındaki projede yılın son kampanyası ile 80 kilo altın hediye edilmesi planlanıyor. Proje. Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor. 


Yeni yıla hızlı bir giriş yapma stratejisiyle altın kampanyasına start verdiklerini söylen Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner Keleş. "Geçtiğimiz günlerde başladığımız altın kampanyasında satışlar oldukça iyi gidiyor. Projemizin büyük bir kısmı satıldı. Elimizde kalan sınırlı sayıdaki konutu da bu kampanya ile tüketerek yeni projeler için yola çıkmayı düşünüyoruz"...