28 / 06 / 2024

Cornerlife projesinde ev sahiplerine 1 kilo 722 gram altın hediye edildi!

Cornerlife projesinde ev sahiplerine 1 kilo 722 gram altın hediye edildi!

Cornerlife Güneşli projesinde son daireler de tükeniyor. Konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden kampanya kapsamında şimdiye kadar 1 kilo 722 gram altın konut sahiplerine teslim edildi.




Emlak sektöründe bir ilki oluşturan altın kampanyasıyla adından söz ettiren Cornerlife Güneşli projesinde son daireler de tükeniyor. 


Konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden kampanya kapsamında şimdiye kadar 1 kilo 722 gram altın konut sahiplerine teslim edildi. 


Beyaz jnşaat-Keleş İnşaat ortaklığındaki projede yılın son kampanyası ile 80 kilo altın hediye edilmesi planlanıyor. Proje. Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor. 


Yeni yıla hızlı bir giriş yapma stratejisiyle altın kampanyasına start verdiklerini söylen Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner Keleş. "Geçtiğimiz günlerde başladığımız altın kampanyasında satışlar oldukça iyi gidiyor. Projemizin büyük bir kısmı satıldı. Elimizde kalan sınırlı sayıdaki konutu da bu kampanya ile tüketerek yeni projeler için yola çıkmayı düşünüyoruz" dedi. 


Dünya


Geri Dön