30 / 04 / 2024

Gram altın 1.000 TL'ye dayandı!

Gram altın 1.000 TL'ye dayandı!

Yurt içinde döviz kurlarındaki artış baş döndürürken altın fiyatları da yüzde 10'dan fazla yükseldi. Dün 900 TL'yi geçen gram altın bugün 996 TL ile 1.000 TL arasında seyrediyor. 



Kurlarda durmak bilmeyen artışa paralel şekilde yurt içinde altın fiyatları da her gün rekor tazeliyor. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; dün 900 TL'yi geçen altının gram fiyatı bugün 1.000 TL sınırından döndü. Gram altın 996 TL'ye ulaştıktan sonra 980 TL seviyelerinden işlem görüyor.

Gram altın 1.000 TL ye dayandı!

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bir günde yüzde 10'un üzerinde yükselirken çeyrek altın 1.620 TL'ye kadar çıktı. Cumhuriyet altını ise 6 bin 450 TL seviyesinden satılıyor. 

Gram altın 1.000 TL ye dayandı!

Küresel piyasalarda spot altın sınırlı yükselişte

Yurt içindeki altın fiyatları dolar/TL'de yaşanan yüzde 7'lik artışa paralel yükseliş sergilerken küresel piyasalarda spot altın fiyatları hafif yukarı yönlü de olsa sakin bir gün geçiriyor. Merkez Bankalarının faiz kararlarıyla geçtiğimiz haftanın son işlem gününde yüzde 0,7 yükselen spot altın fiyatları 1.810 doların civarında işlem görüyor. Altının ons fiyatı 1.790 dolar civarında başlamıştı. 

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön