27 / 04 / 2024

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Milyonlarca vatandaş sabahın ilk saatlerinden itibaren altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımını altın olarak yapanlar gram altın, çeyrek altın, tam altın ve cumhuriyet altının ne kadar olduğunu merak ediyor...



Altın fiyatları son haftalarda rekor kırarak zirvelere ulaştı. Üst üste yüsekliş gösteren altın yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan haber göre; yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın yeniden yükselişe geçti. Altın fiyatlarının yönünü bugün düzenlenecek olan TCMB faiz toplantısı belirleyecek. Toplantı öncesinde vatandaşlar "bugün altın yükselecek mi, düşecek mi" sorularının cevaplarını araştırıyor. Peki 16 Aralık gram altın, çeyrek altın ne kadar, yarım altın ile cumhuriyet altını kaç TL?

Dün akşam saatlerinde FED faiz kararını açıkladıktan sonra döviz kurları ve altın gram fiyatı için gözler faiz kararına çevrildi. Milyonlarca vatandaşın merakla  takip ettiği piyasalardaki hareketlilik, "Bugün altın yükselecek mi, düşecek mi" sorusuyla altın fiyatları araştırmalarını güçlendirdi.

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ(TL) 847,28
SATIŞ(TL) 847,48

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ(TL) 1.348,00
SATIŞ(TL) 1.385,00  

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 2.699,00
SATIŞ(TL) 2.777,00

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ(TL) 5.393,00
SATIŞ(TL) 5.520,00

Altın fiyatlarında yeni rekor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön