16 / 05 / 2024

Cornerlife altın kampanyası

Cornerlife altın kampanyası

Cornerlife Güneşli projesinde son daireler de tükeniyor. Konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden kampanya kapsamında şimdiye kadar 1 kilo 722 gram altın konut sahiplerine teslim edildi.

Cornerlife Güneşli 2013 yılını altın hediye ederek kapatıyor!

Emlak sektöründe bir ilki oluşturan altın kampanyasıyla konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden projede aralık başından bu yana 1 kilo 722 gram altın hediye edildi...

Cornerlife Güneşli 'den ev alana altın hediye!

Cornerlife Güneşli 'den konut alanlara dairenin metrekaresi kadar gram altın hediye edilecek. Yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya, kalan son 80 daireyi kapsıyor. Konutların bu kampanyayla satılması halinde hediye edilecek altın miktarı ise 10 kiloyu bu

Altınçizgi burma halat altın zincir ne kadar? Bahar kampanyası başladı!1 Mayıs 2024 Altınçizgi fiyat listesi

Altınçizgi'de bahar kampanyası başladı. Son zamanların trendleri arasında yer alan halat burma zincirlerin fiyatları araştırılıyor. Peki burma halat altın zincir kolyeler ne kadar? Altınçizgi fiyat listesi...

Dacia'dan bu yılın en çılgın kampanyası! Duster fiyatları otomobil sektörünü yıktı geçti! 

Yeni otomobil almak isteyen kişiler otomotiv markalarının kampanyalarını mercek altına aldı. Dacia'dan bu yılın en çılgın kampanyası! Duster fiyatları otomobil sektörünü yıktı geçti. İşte detaylar...

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Altın set takımlarında indirim! Küpe, kolye ve yüzük bir arada! Fırsatı kaçırma! 17 Şubat Sembolgold fiyat listesi

Altın set takımlarında indirim kampanyası başladı. Küpe, kolye ve yüzüğün olduğu bu 3'lü set fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Fırsatı kaçırma! Sembolgold altın set fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

2023 emlakta altın yıl olacak!

Orta gelirlilere yönelik ‘Yeni Evim Kampanyası’nın detayları açıklandı. Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, projeyle 2023’ün inşaat sektörü için altın yıl olacağını dile getirdi.

Baget altın yüzükler sadece 884 liradan başlıyor! Dev kampanya başladı! 4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi 

Baget altın yüzük almak isteyenler için Sembolgold dev kampanyasını açıkladı. Tüm baget altın yüzüklerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. İşte  4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

PTT’den eşi benzeri olmayan altın kampanyası! Çeyrek gram altın görülmemiş fiyatlarla! İşte detaylar!

PTT altın fiyatlarında yılın sonuna yaklaşırken görülmemiş bir kampanya yaptı. İşte PTT çeyrek gram altında eşi benzeri olmayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte detaylar!

Tuğralı altın kolyelerde büyük indirim başladı! Herkes bu kolyeleri alıyor! Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde büyük indirim fırsatı başladı. Son zamanlarda herkesin en çok terxih ettiği kolyelerden olan tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Peki tuğralı altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Sembolgold 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

Cornerlife altın kampanyası Haberi

Cornerlife altın kampanyası


Emlak sektöründe bir ilki oluşturan altın kampanyasıyla adından söz ettiren Cornerlife Güneşli projesinde son daireler de tükeniyor. 


Konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden kampanya kapsamında şimdiye kadar 1 kilo 722 gram altın konut sahiplerine teslim edildi. 


Beyaz jnşaat-Keleş İnşaat ortaklığındaki projede yılın son kampanyası ile 80 kilo altın hediye edilmesi planlanıyor. Proje. Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor. 


Yeni yıla hızlı bir giriş yapma stratejisiyle altın kampanyasına start verdiklerini söylen Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner Keleş. "Geçtiğimiz günlerde başladığımız altın kampanyasında satışlar oldukça iyi gidiyor. Projemizin büyük bir kısmı satıldı. Elimizde kalan sınırlı sayıdaki konutu da bu kampanya ile tüketerek yeni projeler için yola çıkmayı düşünüyoruz"...