28 / 04 / 2024

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.



Kuveyt Türk, başta “vade farksız sonradan taksitlendirme” olmak üzere kullanıcılarına birçok avantaj sağlayan Sağlam Kart ile okula dönüş kampanyasını da başlattı. Sağlam Kart kullanıcıları, eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanma fırsatı yakalıyor ve vade farksız 5 taksit imkânından faydalanıyor. Okula dönüş kampanyası 31 Ekim 2023’e kadar devam edecek. 

Kuveyt Türk, yeni nesil kredi kartı Sağlam Kart’ın eğitim ve sağlık harcamalarına vade farksız 5 taksit imkanını 2017 yılında müşterilerine sağlamıştı. Banka, Sağlam Kart’a, 2022 yılında “vade farksız sonradan taksitlendirme” özelliğini de ilave etti. Sağlam Kart ile tüm eğitim ve sağlık harcamalarına sınırsız sayıda 5 taksit desteğine devam eden Kuveyt Türk, yasal mevzuata ve bankacılık düzenlemelerine uygun olmak kaydıyla diğer sektörlerde de müşterilerine ayda 3 defa 15.000 TL’ ye kadar vade farksız sonradan 5 taksit imkânı veriyor.

4 İŞLEMDE 300 ALTIN PUAN

Eylül ve Ekim aylarını kapsayacak şekilde Sağlam Kart ile okula dönüş kampanyası başlatarak veli ve öğrencilerin yüzünü gülümseten Kuveyt Türk, Sağlam Kart kullanıcılarına, 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanma fırsatı da veriyor. Banka müşterileri, Sağlam Kart ile tek seferde yaptıkları 750 TL ve üzeri eğitim harcamasında 75 TL olmak üzere 4 farklı işlemde toplam 300 TL Altın Puan kazanıyor. Sağlam Kart, e-ticaret harcamalarında ise her 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL olmak üzere 2 farklı işlemde toplamda 200 TL Altın Puan veriyor.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Ayrıca kampanya döneminde görüntülü görüşmeyle Kuveyt Türk Mobil’den müşteri olarak Sağlam Kart alan müşteriler, 200 TL ve üzeri ilk harcamalarına 200 TL Altın Puan sahibi olacaklar. Okula dönüş kampanyasından elde edilen Altın Puanlar, ilk ekstre kesim tarihinde altına dönüştürülerek müşterilerin hesabına aktarılacak. Kuveyt Türk’ün müşterilerinin harcama alışkanlıklarına göre aylık Altın Fırsat kampanyaları düzenleyeceği ifade edildi.


Geri Dön