27 / 04 / 2024

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.



Emekli vatandaşların gözleri bankalara çevrildi. Kuveyt Türk de emekli vatandaşlar konusunda adım eden bankalar arasında yer aldı. 

Emekli vatandaşların maaşlarını herhangi bir bankadan almayı talep etmeleri ile beraber o bankadan aldıkları bir promosyon ücreti bulunmakta. Her bankada değişen ve güncellenen bu promosyon miktarları emeklilere ek bir gelir ve finansal destek olmak amacı ile bankalar tarafından sunulan bir kampanya olmakta. İstedikleri bankanın promosyonunu alma hakkında sahip olan emekliler bankaların promosyonlarını alabilmek için bazı şartları da kabul etmeleri gerekmektedir.

YENİ AÇIKLAMA YAPILDI 

Kuveyt Türk bankası da yeni açıkladığı promosyon miktarları ile hem bünyesindeki emekli müşteri sayısını arttırmayı hem de emeklilere finansal destek olmayı amaçlıyor. Kuveyt Türk bankasının promosyon fırsatlarına dahil olmak isteyen emekli vatandaşlar öncelikle Kuveyt Türk’e başvurmak ve istenilen şartları kabul etmek zorundalar. Tüm gereklilikleri yerine getiren emekli vatandaşlar aşağıda belirtilen maaş tutarlarına göre emekli promosyonlarını alabilecekler.

Kuveyt Türk emekli promosyon tutarları

  • 0 - 3.500 TL arasında maaş alan emeklilere 4.800 TL promosyon verilecektir.
    3.500 TL - 7.499 TL arasında maaş alan emeklilere 5.600 TL promosyon sunulacaktır.
    7.500 TL - 9.999 TL arasında maaş alan emeklilere 7.200 TL promosyon verilecektir.
     10.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ise tam 8.000 TL promosyon sağlanacaktır.

Geri Dön