28 / 04 / 2024

Cornerlife Güneşli peşinat

Cornerlife Güneşli peşinat

7 ay soma teslime başlayacak Cornerlife Güneşli'de yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor. Stüdyo daireden 3+1'e kadar değişen evlerin büyüklüğü ise 44 ila 167 metrekare arasında.

Luxera Güneşli'den tarihi konut kampanyasına destek!

Luxera Güneşli projesi de Türkiye için kazanç vakti kampanyası dahil oldu. Projede kampanya kapsamında ile yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 60 ay 0,98 faiz oranı ile bankasız, kefilsiz konut sahibi yapılıyor...

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018!

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kiler GYO bankaların faiz oranı indirmine katıldı. Projede sadece yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri!

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Düşük faiz fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede home ofislere 55 bin TL peşinatla sahip olunuyor. 

Luxera Güneşli'de peşinatsız, bankasız ödeme planı!

Luxera Güneşli'de peşinatsız, bankasız ödeme planı hazırlanıyor. 2 etap halinde yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Referans Güneşli'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Konut satın alanların beklemeden hemen taşınabildiği Referans Güneşli projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile 84 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor..

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası!

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, 1.950 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor...

14 soruda Güneşli Motto İstanbul projesi!

Güneşli Motto İstanbul projesinde daireler ve mağazalar yer alıyor. Fiyatların 308 bin TL'den başladığı projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Güneşli Motto İstanbul fiyatları!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanan Güneşli Motto İstanbul projesi 128 daire ve 12 dükkandan oluşuyor. Güneşli Motto İstanbul fiyatları 298 bin 13 TL'den başlayarak artıyor.

Güneşli Motto İstanbul fiyat listesi!

Güneşli Motto İstanbul fiyat listesi 298 bin 13 TL'den başlayarak değişiyor. Motto İstanbul projesinde peşin alımlara yüzde 8 iskonto uygulanıyor...

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen yapıldığı Nurol GYO Nurol Park projesi 1.118 konutta meydana geliyor.Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Güneşli Mirage Rezidans fiyat listesi 2017!

Güneşli Mirage Rezidans fiyat listesi 415 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mirage Rezidans projesinde peşinatsız, faizsiz ödemeler yapılıyor...

Nurol Park Güneşli açık adres!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nurol Park projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Nurolpark Güneşli ev fiyatları!

Nurolpark Güneşli ev fiyatları 509 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurolpark Güneşli projesinde peşin ödemelere yüzde 20 indirim yapılıyor...

Cornerlife Güneşli peşinat Haberi

Cornerlife Güneşli peşinat


Keleş ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen Cornerlife Güneşli'de yeni bir kampanya başladı. Buna göre, iki farklı ödeme seçeneği sunuluyor. İlk seçenekte daireyi peşin almak isteyen tüketicilere, yüzde 8 indirim uygulanıyor. İkincisinde ise 24 ay vade seçeneğiyle yüzde sıfır faiz imkânı sağlanıyor. 7 ay soma teslime başlayacak Cornerlife Güneşli'de yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor. Stüdyo daireden 3+1'e kadar değişen evlerin büyüklüğü ise 44 ila 167 metrekare arasında. 


Proje, 211 adet konut ve 21 adet ticari birimden oluşuyor. Daire fiyatlarının 195 bin liradan başladığı Cornerlife Güneşli'de 14 bin metrekare üzerinde 15 ve 16 katlı 2 blok...