08 / 05 / 2024

Cornerlife Güneşli teslimleri ne zaman

Cornerlife Güneşli teslimleri ne zaman

İstanbul'un ikinci Maslak'ı olarak adlandırılan ve son birkaç yılda 9-10 kat prim yapan Basın Ekspress Yolu'nda inşaatı devam eden Cornerlife Güneşli projesi, 6 ay sonra teslim ediliyor...

Cornerlife Güneşli'de dört farklı ödeme seçeneği!

Cornerlife Güneşli'de sona yaklaşıldı. 6 ay içinde teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 55'inden fazlasının satışı gerçekleştirilirken, geri kalan birimlerin satışı için dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park fiyat listesi 2017!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli bölgesinde inşa edilen Nurol Park ev fiyatları 563 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. İşte Güneşli Nurol Park fiyat listesi 2017...

Nurol Park Güneşli ödeme kampanyası!

Nurol Park Güneşli ödeme kampanyası kapsamında sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Nurol Park Güneşli projesinde dairelerin teslimleri bu yıl Temmuz ayında başlıyor...

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Nurol Park Güneşli satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de bulunan proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunyor. Nurol Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Peki Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

Balans Güneşli Rezidans teslimleri!

Balans Güneşli Rezidans teslimleri Mart 2016 tarihinde yapılıyor. Bağcılar Mahmutbey'de yükselen Balans Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 700 TL + KDV'den başlıyor...

Balance Güneşli teslimleri!

Balance Gayrimenkul imzasıyla Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli projesinde teslimler ne zaman? İşte, Balance Güneşli teslimleri!

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Sağlam Park Güneşli satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Sağlam Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Güneşli Mirage Residence satılık!

Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan proje Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimler teslimleri Kasım 2017 yılında yapılması planlanıyor. Güneşli Mirage Residence satılık daireler toplam 3 blok şeklinde yükseliyor.

Referans Güneşli teslimleri ne zaman?

Banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabilen Referans Güneşli Rezidans 161 tane daire ve 32 tane mağazadan oluşuyor. Peki Referans Güneşli teslimleri ne zaman?

Nurol Park Güneşli teslimleri ne zaman?

Daire fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteren Nurol Park Rezidans'ta 50 ay vade farksız ödeme seçenekleri bulunuyor. Peki Nurol Park Güneşli teslimleri ne zaman?

Cornerlife Güneşli teslimleri ne zaman Haberi

Cornerlife Güneşli teslimleri ne zaman



İstanbul'un ikinci Maslak'ı olarak adlandırılan ve son  birkaç yılda 9-10 kat prim yapan Basın Ekspress Yolu'nda inşaatı devam eden Cornerlife Güneşli projesi, 6 ay sonra teslim ediliyor. Yüzde 55'inden fazlasının satışı gerçekleştirilirken projede kampanyalar devam ediyor. 


209 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 


Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı tarafından 211 adet konut ve 21 adet ticari birim olarak inşa edilen Cornerlife Güneşli projesinde 44 m2'lik 1+0'lar 209 bin 967 - 231 bin 183 TL arasında, 66 m2 ile 86 m2 büyüklüğündeki 1+1'ler 270 bin 096 arasında, 92 m2 ile 133 m2 071 - 656 bin 370 TL arasında. 676 bin 005 - 783 bin 054 TL lardan satışa sunuluyor. 


Yeni Akit...