02 / 05 / 2024

çorum arsa devri

çorum arsa devri

Çorum Belediyesi'nin sosyal konul projesi ile ilgili 87 dönümlük arsa devrinin önümüzdeki ay tamamlanacağı öğrenildi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

Çorum'da TOKİ ilk evim arsa mağduriyeti! 13 bin arsa kurası çekildi, 1 kişiye teslim edilmedi! 

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum'da yaşanan TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte ayrıntılar...

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Milli Emlak o ilde 42 bin 50 TL'ye imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Çorum Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Çorum Belediyesi 2 adet imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çorum Belediyesi'nden 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık, İbrahimçayırı, Çeğni ve Gülabibey ilçelerinde yer alan 4 arsayı 18 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinde tapu devri!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, arsa sahibi ile müteahhit arasında imzalanıyor. Peki kat karşılığı inşaat sözleşmesinde tapu devri nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Çorum'da Milli Eğitim'e arsa tahsis edildi!

Çorum İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi'ne bağlı arsayı okul inşaatı için arsa tahsis etti.

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

çorum arsa devri Haberi

çorum arsa devri

Çorum Belediyesi'nin sosyal konul projesi ile ilgili 87 dönümlük arsa devrinin önümüzdeki ay tamamlanacağı öğrenildi. Kışlanın bulunduğu alan ve arkasında bulunan belediye arazinin birleştirilmesiyle 237 dönümlük araziyi sosyal konut için planlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milli Emlak Genel Belediye Başkanı Müdürlüğü'nün devir işlemleriyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü, dar gelirli ailelere en ucuz konulu sağlayabilmek için titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Alt gelir gurubunun ev sahibi olabilmesi için geliştirilen projenin detaylarının arsa devrinin tamamlanmasıyla daha da netleşeceğini kaydeden Başkan Külcü, inşa edecekleri sosyal konutlarla, kâr amacı gütmeksizin dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacaklarını söyledi. Arsa devri konusunda 9 milyonluk bir fark talebi ile karşı kışlıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Külcü, Muzaffer Külcü maliyeti düşürme konusunda kararlı olduklarını ve sıkı bir...